Skip to main content
Map

Voka In House: Digitaal presenteren

Door de huidige omstandigheden ziet het ernaar uit dat we de komende tijd vaker digitaal zullen moeten presenteren. Denk maar aan de voorstelling van uw bedrijf of een speech voor uw werknemers via een digitaal platform zoals Skype, Microsoft Teams of Zoom…

U gaat tijdens deze opleiding aan de slag om vlotter en boeiender te presenteren. Zonder stress. En dit aan de hand van bruikbare presentatietips. Specifiek op uw maat en die van uw bedrijf.

Naast presentatietips zoomen we ook in op allerlei ‘tips and tricks’ om te presenteren voor een webcam, zodat u dit de volgende keer met volle vertrouwen kunt doen. Op die manier bent u helemaal klaar om morgen digitaal te presenteren en hopelijk ook snel terug voor een live publiek te staan.

We gaan heel praktisch en hands-on samen aan de slag. Dat betekent dat u de kans krijgt om tweemaal een presentatie naar de groep te brengen. Er zal u gevraagd worden om op voorhand een korte (bedrijfs-)presentatie te bezorgen. Met deze slides gaat u nadien tijdens de opleiding aan de slag. 

Heeft u interesse om dit seminarie bij u in het bedrijf te organiseren? Klik hier om een offerte aan te vragen. Voor meer info kunt u contact opnemen met Kaat Creupelandt.

Contactpersoon

Kaat Creupelandt

Manager Member Services

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag