Skip to main content
Map

Voka In House: The 7 Habits of Highly Effective People

Bekroond als het beste persoonlijk leiderschapsprogramma ter wereld helpt de 7 Habits of Highly Effective People® de tijdloze principes van effectiviteit in lijn met moderne technologie en toepassingen, om uw doelstellingen te bereiken.

Dit bekende boek van Stephen Covey staat al jaren aan de top van elke boekenlijst op het gebied van management en persoonlijke ontwikkeling. Naarmate de wereld meer VUCA wordt, zijn de training en het boek steeds relevanter, simpelweg omdat het gaat om de basisprincipes van effectiviteit.

U zal als ondernemer pas duurzame successen boeken als u in staat bent om effectief te leiden, een positieve invloed te hebben op anderen, anderen kan engageren, met hen kan samenwerken en wanneer u erin slaagt om uw vaardigheden steeds te verbeteren en te vernieuwen. Deze elementen zijn de basis van effectiviteit op persoonlijk, team en organisatorisch vlak.

The 7 Habits of Highly Effective People® is een solide framework om persoonlijk en interpersoonlijk leiderschap op te bouwen of te optimaliseren.

Inhoud

Effectieve individuen behalen 2 overwinningen in het leven: de overwinning op zichzelf (wanneer ze zelfbeheersing en zelfdiscipline leren ontwikkelen) en de overwinning met anderen (wanneer ze diepe en duurzame relaties met anderen kunnen ontwikkelen). Naarmate ze zich de 7 Habits® eigen maken, evolueren ze van afhankelijk van anderen naar onafhankelijk en tenslotte naar wederzijdse afhankelijkheid: optimale en synergetische samenwerking.

We zoomen in op de 7 gewoontes van Effectief Leiderschap, onderzoeken de onderliggende principes en definiëren de nodige competenties.

  • Gewoonte 1: Wees proactief
  • Gewoonte 2: Begin met het eind in gedachten
  • Gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst
  • Gewoonte 4: Denk win-win
  • Gewoonte 5: Eerst begrijpen, dan begrepen worden
  • Gewoonte 6: Creëer synergie
  • Gewoonte 7: Houd de zaag scherp

Voorbereiden
De online bevraging (assessment) meet de individuele effectiviteit. Het assessment zorgt voor concrete feedback die gericht is op gedragsverandering. Deelnemers kunnen ook feedback vragen van hun leidinggevende, hun collega’s en teamleden.

Leren en oefenen
Een heel interactieve en praktijkgerichte classroom workshop van 3 hele dagen, gebaseerd op principes van persoonlijke effectiviteit om diepgaande bewustwording te combineren met concrete persoonlijke groei.

Leven
Met behulp van het ‘7x7 contract’ gaan deelnemers 7 weken lang dagelijks aan de slag met de concrete integratie van de 7 Habits®. Ze worden daarbij ondersteund door een iOS en Android app en door praktische toepassingskaartjes om zich effectieve gewoontes eigen te maken.

Heeft u interesse om dit seminarie bij u in het bedrijf te organiseren? Klik hier om een offerte aan te vragen. Voor meer info kunt u contact opnemen met Kaat Creupelandt.

Contactpersoon

Kaat Creupelandt

Manager Member Services

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag