Skip to main content

Voka Hotspot Oost meets West bij brouwerij Roman

Je kent ongetwijfeld de traditionele Voka Hotspots waarbij je in een korte tijd, onder de vorm van een speeddate, 10 tot 15 nieuwe contacten kan leggen. Op woensdag 12 oktober staat onze Oost meets West-editie opnieuw op de agenda, samen met ondernemers van Oost-Vlaanderen dus.

Begin de dag met een gezond ontbijt en leer meteen een pak nieuwe mensen kennen van bedrijven uit de streek. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Programma

  • 8.00 uur: Ontvangst met ontbijt en korte verwelkoming
  • 8.30 uur: Start speeddates
  • 9.30 uur: Netwerking
  • 10.00 uur: Voorziene einde

Voor meer info kan je contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Contactpersoon

Adres

Brouwerij Roman
Hauwaart 105
9700 Oudenaarde

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden van Voka West- en Oost-Vlaanderen.

Voorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdig annuleren zal een fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit event ondersteunt SDG 17. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 17

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag