Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Voka goes Rally

Fan van speciale auto's en benieuwd om West-Brabant eens vanuit een ander perspectief te zien? Verken het glooiende Brabantse landschap aan het stuur van een oldtimer en deel je ervaringen achteraf op een heerlijke barbecue!

Niet alleen is dit event de perfecte gelegenheid om je autominnend hart op te halen, het is ook een uniek moment om banden te smeden met gelijkgestemde ondernemers. Een prachtige rondrit door West-Brabant wordt gekoppeld aan gezellig netwerken aan de barbecue, zodat je tijd genoeg hebt om te genieten van zowel het landschap en de auto als van de contacten met mede-ondernemers. 

Je kan je inschrijven met je eigen wagen; we focussen ons voor dit event op oldtimers, GTs en exclusievere wagens. Je schrijft best in met een copiloot, zodat hij/zij de kaart kan lezen. Een tiental wagens zullen ter beschikking worden gesteld door garage Volvo Sterckx Desmedt, waar onze rondrit start.

Programma

  • 12u30: Verzamelen
  • 13u00: Start rondrit doorheen West-Brabant
  • 15u00: Stop eetcafé D'Akte Lennik en wissel groepen
  • 16u00: Verdere rondrit doorheen West-Brabant
  • 18u00: Aankomst op eindbestemming met BBQ en netwerkmoment
  • 21u00: Einde event

Volvo VDG

Contactpersoon

Erika Liveyns

Relatiebeheerder regio West-Brabant

Adres

Volvo Sterckx - De Smet
Brusselsesteenweg 744
1731 Asse

Wanneer

Prijs

Voka-lid: € 75
Niet-lid: €140

(excl. btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus