Skip to main content
Map

Voka Connect: VLtrac

Groeien door internationale expansie

De vraag naar groeikansen in Wallonië en Frankrijk is groot. Maar hoe zet je de stap over de grens? Michiel en Jeroen Vanloot, 4de generatie van het familiebedrijf Vanloot (vroeger VLtrac) vertellen over hun parcours en de daarbij horende valkuilen en successen. Want groeien over de Vlaamse grenzen heen lijkt logisch, maar vraagt in realiteit behoorlijk wat finesse en specifieke marktkennis. Leer van Vanloot hoe zij met succes deze (inter)nationale expansie hebben gerealiseerd en welke lessen jij als ondernemer of bedrijfsleider met groeiambities hieruit kunt trekken.

In deze Voka Connect krijg je uit de eerste hand het verhaal te horen van wat ondernemen buiten de landsgrenzen betekent voor een organisatie en welke impact dit heeft op hun groei.  

Vanloot is een 4de generatie familiebedrijf met een rijke geschiedenis en vestigingen in Vlamertinge (Ieper), Waregem en Boeschepe. Ze zijn gespecialiseerd in prefab bouwconstructies (metaal, hout, beton) en leggen zich toe op industriële, agrarische en kmo-gebouwen, inclusief betonwerken. 

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst 
  • 19.00 uur: VLtrac - groeien door te ondernemen buiten de (lands)grenzen
  • 20.00 uur: Netwerking 
  • 22.00 uur: Voorzien einde

Sprekers

Michiel en Jeroen Vanloot nemen ons mee in het parcours dat ze afgelegd hebben om uit te breiden naar Noord-Frankrijk, wat dit voor hen betekent en hoe dit kadert binnen hun groeiverhaal.

Doelgroep

Voor zaakvoerders, CEO's en plant managers. 
Voka Connect is exclusief voor Voka-leden.

Contactpersoon

Lore Martens

Member Services/Relatiebeheer

Adres

VL-TRAC France
ZAE de l’Oost-Houck 366
59299 Boeschepe

Wanneer

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plantmanagers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers. 

Annulatie kan uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal de volledige deelnameprijs aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag