Skip to main content

Voka Connect: Verstraete.team

Op dinsdag 7 juni 2022 zijn we met Voka Connect te gast bij Verstraete.team.

Voka Connect: Verstraete.team

Verstraete.team is een 5e generatie bouw- en houtbedrijf dat uitgegroeid is tot een vaste waarde in de regio. Het enthousiaste team blinkt uit in hun vakmanschap, kennis en typische West-Vlaamse werklust! Samen denken en werken ze aan unieke projecten om zo de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Ze zijn van alle markten thuis, openbaar en privaat, hout en bouw, groot en klein, restauratie, renovatie, nieuwbouw én industrubouw. Eigen ontwikkelingen sinds decennia. Bouwen sinds eeuwen.

Kom luisteren tijdens deze Voka Connect en laat je inspireren door hun mooi ondernemersverhaal.

Voor meer info kan je terecht bij Shirley Seynaeve.

Programma

  • 19.00 uur: Inleiding door Voka West-Vlaanderen
  • 19.05 uur: Presentatie Verstraete.team
  • 20.00 uur: Netwerking
  • 21.30 uur: Voorzien einde

Voka Connect

Het belang van een netwerk is niet te onderschatten, daarover is iedereen het eens. Als je op zoek bent naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen, is onze Voka Connect zeker iets voor jou! 

Voka Connect is een community waarbij we ondernemers, zaakvoerders en plant managers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers samenbrengen. Ervaringen delen en elkaar inspireren is het doel. De formule: we brengen een ondernemersverhaal, interview, panelgesprek, getuigenis of keynote rond ondernemerschap, gevolgd door een netwerkmoment.  

Een overzicht van de geplande Connects kan je hier vinden.

Contactpersoon

Adres

Verstraete.team
Zwaaikomstraat 34
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

Is gratis en exclusief voor leden van Voka.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een fee aangerekend worden van 30 euro. 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag