Skip to main content
Map

Voka Connect: Valcke Prefab Beton - Ieper

In deze Voka Connect zoomen we in op best practices rond generatiewissels. West-Vlaanderen telt immers als geen andere provincie heel wat sterke familiebedrijven. Zij houden onze economie mee draaiende, maar hoe zorg je als familiebedrijf dat de toekomst verzekerd blijft? 

West-Vlaanderen is dé regio bij uitstek voor familiale kmo's. Ze zijn binnen het provinciale economische weefsel sterke, onmisbare schakels. Een goede generatiewissel in een familiebedrijf is dan ook cruciaal. Maar hoe kan je je daarop het beste voorbereiden? Hoe zorg je ervoor dat de volgende generatie je business duurzaam en toekomstgericht kan verderzetten? 

In deze Voka Connect krijgen we het verhaal van de generatiewissel bij Valcke Prefab Beton uit de eerste hand te horen: de successen maar ook de uitdagingen en hoe ze die hebben overwonnen. 

Valcke Prefab Beton is samen met het Franse zusterbedrijf Traconord gespecialiseerd in agro- en industriebouw. Valcke Prefab Beton kiest daarbij resoluut voor prefab beton als ruwbouwstructuur als een snelle, veilige en duurzame oplossing op maat. De onderneming is doorheen 4 generaties uitgegroeid tot een gevestigde waarde en is gekend omwille van haar vooruitstrevendheid, lokale betrokkenheid en zin voor duurzaam ondernemen. 

Programma

  • 18.30 uur: ontvangst
  • 19.00 uur: Valcke Prefab Beton - Charles Valcke over de generatiewissel
  • 20.00 uur: netwerking

Spreker

Charles Valcke is sinds een drietal jaar CEO van Valcke Prefab Beton en vertegenwoordigt er de vierde generatie. Hij ervaart dus vanop de eerste lijn wat het betekent om in een familiale onderneming de fakkel over te nemen, zowel voor het bedrijf als voor zichzelf en de familie. In deze Voka Connect deelt hij graag hun strategie en visie op familiale overdracht, en de uitdagingen en successen die hiermee samengaan. 

Doelgroep

Voor zaakvoerders, CEO's en plant managers van kmo's.
Voka Connect is exclusief voor Voka-leden.

Ontdek bij welke andere topbedrijven we in 2023 met Voka Connect nog te gast zijn!

Contactpersoon

Mathijs Van Loo

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Valcke Prefab Beton
Rodenbachstraat 72
8908 Ieper

Wanneer

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plantmanagers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers.

Annulatie kan uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal de volledige deelnameprijs aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag