Skip to main content
Map

Voka Connect: Orac

Groeien door circulaire ambities

Duurzaamheid en circulariteit zijn geen buzzwoorden meer, maar essentiële pijlers in het ondernemerschap. Orac, een familiebedrijf uit Oostende, heeft zich ontpopt als een pionier in het nastreven van duurzame en circulaire ambities. Tijdens deze Voka Connect ontdek je hoe je duurzaamheid en circulariteit kan integreren in je bedrijfsstrategie en productaanbod. 

In deze Voka Connect krijg je uit de eerste hand het verhaal te horen van wat duurzaamheid en circulariteit betekent voor een organisatie en welke impact dit heeft op hun groei.

Orac is een toonaangevend familiebedrijf uit Oostende dat gespecialiseerd is in de productie van architecturale en decoratieve profielen voor de bouw- en interieurindustrie. Ze staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en hoogwaardige producten die wereldwijd gebruikt worden. Orac onderscheidt zich door hun toewijding aan duurzaamheid en circulariteit. Ze hebben een CO2-neutraal productieproces, gebruiken gerecycleerde materialen en streven naar een herstellende impact tegen 2050. Bovendien moedigen ze hun medewerkers aan om creatief te zijn en verantwoordelijkheid te nemen. Orac is ook actief betrokken bij educatieve en bewustmakingsinspanningen op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. 

Orac deelt hun inzichten in hoe ze nieuwe markten hebben ontwikkeld door hun producten te vermarkten als duurzaam en milieuvriendelijk, en hoe duurzaamheid en circulariteit niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor je bedrijf. Orac bewijst als geen ander dat duurzaamheid hand in hand gaat met groei van het bedrijf. Laat je inspireren door Orac’s missie 'The Good Side of Walls', hun initiatief om duurzaamheid en circulaire principes in de bouw- en interieurindustrie te bevorderen.

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst 
  • 19.00 uur: Orac - groeien door circulaire ambities
  • 20.00 uur: Netwerking 
  • 22.00 uur: Voorzien einde

Spreker

Yves Taillieu, CEO van Orac, zit al ruim 21 jaar aan het roer van het Oostendse familiebedrijf. Hij neemt ons mee in het verhaal van duurzaamheid en circulairiteit bij Orac.

Doelgroep

Voor zaakvoerders, CEO's en plant managers. 
Voka Connect is exclusief voor Voka-leden.

Contactpersoon

Lore Martens

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Orac
Biekorfstraat 32
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plantmanagers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers. 

Annulatie kan uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal de volledige deelnameprijs aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag