Skip to main content
Map

Voka Connect: Group Verduyn - Veurne

In de natuur wordt alles op de één of andere manier opnieuw gebruikt. Afval is er niet. Circulaire bedrijfsmodellen proberen net hetzelfde te doen en vinden alsmaar meer hun weg naar ondernemers. Circulair ondernemen is niet alleen voordelig voor het milieu. maar kan ook bedrijfsactiviteiten verzekeren en duurzaamheid verankeren in je bedrijfsvoering. Alleen: hoe pak je dat concreet aan?

In deze Voka Connect krijg je uit de eerste hand het verhaal te horen van hoe je circulariteit in je organisatie verankert en hiermee positieve impact genereert voor zowel onderneming als milieu. 

Group Verduyn is een familiebedrijf dat verse groenten teelt, verwerkt, verpakt en verkoopt. Group Verduyn werkt samen met honderden groentetelers in binnen- en buitenland en baat ook een eigen landbouwbedrijf uit. De onderneming verankert duurzaam ondernemen in quasi elke activiteit en elk proces. Zo zetten ze onder andere in op de recyclage van afvalwater en diverse afvalstromen. Hierdoor hebben ze impact op de bedrijfsactiviteiten én het milieu. 

Programma

  • 18.30 uur: ontvangst
  • 19.00 uur: Group Verduyn - circulair ondernemen met groenten
  • 20.00 uur: netwerking

Spreker

Alexander Verduyn, 3de generatie binnen het bedrijf, is sinds 2016 CEO van Group Verduyn. Geen wonder, want hij is letterlijk tussen de machines van het ouderlijke bedrijf opgegroeid. Hij doorliep alle productieafdelingen en stuwde het succes op Europese schaal. Naast CEO van de Group Verduyn neemt hij ook nog de operationele leiding van de productiesite in Kortemark voor zijn rekening. Duurzaamheid is de rode draad doorheen hun succesverhaal.

Doelgroep

Voor zaakvoerders, CEO's en plant managers van kmo's.
Voka Connect is exclusief voor Voka-leden. 

Ontdek bij welke andere topbedrijven we in 2023 met Voka Connect nog te gast zijn!

Contactpersoon

Mathijs Van Loo

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Group Verduyn
Galgestraat 9
8610 Kortemark

Wanneer

Prijs

65 euro (exclusief voor Voka-leden)

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plantmanagers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers.

Annulatie kan uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal de volledige deelnameprijs aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag