Skip to main content

Voka Connect: Bart Verhaeghe, CEO LakeSprings

Op maandag 12 december worden we met Voka Connect ontvangen door Bart Verhaeghe, gekend als ondernemer en natuurlijk als voorzitter van Club Brugge. Hij neemt ons mee in zijn succesverhaal en gaat ook de hindernissen en valkuilen niet uit de weg.

Verhaeghe is CEO van de holding LakeSprings (waar onder andere Uplace deel van uitmaakt) en één van de bekendste ondernemers die ons land rijk is. De Vilvoordenaar is tevens ook bekend als voorzitter (en aandeelhouder) van Club Brugge en als gewezen vicevoorzitter van de Belgische Voetbalbond.

Hij zal voor ons zijn succesvol ondernemersverhaal brengen maar ook vertellen hoe hij als ondernemer omgaat met de hindernissen en valkuilen die op zijn weg kwamen en komen.

Programma

  • 19.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen
  • 19.30 uur: Bart Verhaeghe CEO LakeSprings
  • 20.30 uur: Netwerking
  • 21.30 uur: Voorzien einde

Voor meer info over de Voka Connect kan je contact opnemen met Shirley Seynaeve.


Het belang van een netwerk is niet te onderschatten, daarover is iedereen het eens. Als je op zoek bent naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen, is onze Voka Connect zeker iets voor jou! 

Voka Connect is een community waarbij we ondernemers, zaakvoerders en plant managers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers samenbrengen. Ervaringen delen en elkaar inspireren is het doel. De formule: we brengen een ondernemersverhaal, interview, panelgesprek, getuigenis of keynote rond ondernemerschap, gevolgd door een netwerkmoment.  

Een overzicht van de geplande Connects kan je hier vinden.

Contactpersoon

Adres

Terrest Brewery
Vlastraat 1
8650 Houthulst

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis en exclusief voor leden van Voka.

Voorwaarden

Exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plant managers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit event ondersteunt SDG 17. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 17

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag