Skip to main content
Map

Voka Business Club Innovatie @ The Compost Bag Company

Innovatie is een absolute must voor de groei van een bedrijf, want enkel zo kan je je onderscheiden van je concurrenten. Innoveren betekent nieuwe materialen verkennen, nieuwe producten ontwikkelen, nieuwe businessmodellen invoeren enzovoort. The Compost Bag Company wil een toonaangevende rol spelen op de Europese markt van hernieuwbare, bio-afbreekbare en composteerbare zakken en folies. Daarom ontwikkelt het bedrijf voortdurend vernieuwende concepten met het oog op hygiëne, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid. Erik Verlinden (Managing Director - The Compost Bag) legt uit hoe innovatie deel uitmaakt van hun strategie om hun doel te bereiken. 

 

Programma

  • 16u00: ontvangst
  • 16u45: presentatie innovatie bij The Compost Bag Company door Erik Verlinden - Managing Director
  • 17u15: rondleiding 
  • 18u30: diner en netwerking 
  • 20u00: einde
     

The Compost Bag Company

The Compost Bag Company nv produceert composteerbare zakken en folies uit (deels) hernieuwbare materialen en commercialiseert ze doorheen gans Europa. Occasioneel wordt ook geleverd in Canada, de VS, Australië en Nieuw-Zeeland. Het bedrijf heeft een uitgebreid en flexibel productieapparaat en is daardoor in staat veel verschillende producttypes aan te bieden. Ze streven er naar het ruime publiek producten aan te bieden, die duurzamer zijn dan de beschikbare alternatieven, zowel wat betreft hun oorsprong, productie als verwijdering. Binnen dit kader ontwikkelt het bedrijf concepten rond verschillende toepassingsgebieden, die steeds gericht zijn op maximaal gebruiksgemak en hygiëne.

Partner

logo

Contactpersoon

Joël Dewalheyns

Adviseur Innovatie & Digitalisatie

Adres

The Compost Bag Company nv
Tildonksesteenweg 171
3020 Herent

Wanneer

Prijs

Voka-Leden: €125
Niet-Leden: €163

(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus