Skip to main content

Voka Bryo StandUp Vlaams-Brabant - 1 februari 2022

Heb jij ‘goesting’ om te ondernemen maar ben je nog niet concreet opgestart en heb je nog geen ondernemingsplan uitgewerkt? Dan ben je bij Voka Bryo StandUp, het traject voor pre-starters, aan het juiste adres!

Het Bryo StandUp-traject bestaat uit een kick-off, gevolgd door 9 sessies. Samen brainstormen we verder over jouw idee, en we reiken je tools aan om jouw idee te verfijnen en verder vorm te geven. We denken na over een businessmodel en financieel plan. Op het einde van het traject evalueren we de sterktes en zwaktes van je project en is de grote vraag: doe ik het, of doe ik het niet?

Verloop traject

Het traject start met een kick-off op dinsdag 1 februari 2022. Nadien volgen er nog 9 sessies, telkens rond een ander thema. De sessies vinden telkens plaats van 18.00 tot 21.30 uur. Een overzicht van de data van de verschillende sessies en het thema per sessie volgt binnenkort!

Heb je interesse in het StandUp-traject? Laat hieronder je gegevens achter of klik op de knop 'kandidatuur' en wij contacteren je met meer informatie.

Tim nam deel aan Voka Bryo, en dit was zijn ervaring

Bryo Vlaio

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden en niet-leden: € 250 (excl. btw)
  • Jumpstarters: gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gosselin
IMU - btonic
VZW - DigiChambers 2021
VZW - eATA 2021
Toerisme Limburg
Degroof - Petercam
Welt white paper
Proximus
Plan je bezoek in ons Experience Center!
VZW - Take The Lead
Ontdek onze vacatures!