Skip to main content
Voka Actua: Een blik op de wereldeconomie

Voka Actua: Een blik op de wereldeconomie

Bart Van Craeynest, hoofdeconoom bij Voka werpt een blik op de huidige toestand van de wereldeconomie, de vooruitzichten en implicaties van dit alles voor België en Vlaanderen.

Op vrijdag 28 mei werpt Bart Van Craeynest, hoofdeconoom bij Voka, een blik op de huidige toestand van de wereldeconomie, de vooruitzichten voor de komende jaren en de implicaties van dat alles voor België en Vlaanderen.

Spreker

Bart Van Craeynest is sinds september 2018 als hoofdeconoom aan de slag bij Voka. Daarvoor werkte hij 19 jaar als econoom in de financiële sector, achtereenvolgens bij KBC, Petercam en Econopolis. Hij volgt met andere woorden al 20 jaar de internationale conjunctuur op de voet, met daarbij speciale aandacht voor de Belgische economie. Hij schreef twee boeken over de huidige toestand en het potentieel van de Belgische economie 'Terug naar de feiten' (2019) en 'Superstaat' (2016), en verzorgt o.m. een 2-wekelijkse column in De Tijd.

Voor meer info over deze Voka Actua kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

VLAIO - VOKA

Contactpersoon

Shirley Seynaeve

Eventteam

Wanneer

Prijs

  • Voka leden: gratis
  • Niet-leden: gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group