Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Voka Actua: Economische Tendensen oktober 2024 - met Voka-hoofdeconoom Bart Van Craeynest

Voka Actua: Economische Tendensen oktober 2024 - met Voka-hoofdeconoom Bart Van Craeynest

  • Online

Bart Van Craeynest, hoofdeconoom bij Voka werpt een blik op wat 2024 brengt voor onze economie, de inflatie en de indexering, en wat er uit beleidshoek te verwachten valt.

De inhoud van deze Voka Actua hangt af van de economische tendensen die zich tegen oktober 2024 voordoen. Verdere info volgt nog. 

Programma

  • 8.15 uur: Inbellen in sessie
  • 8.30 uur: Start presentatie Bart Van Craeynest
  • 9.45 uur: Q&A
  • 10.00 uur: Voorzien einde

Praktische info

Een halfuur voor de start van de Voka Actua ontvang je een e-mail met de link naar de livestream, zo kan je alles volgen van bij jou op kantoor of van bij je thuis.

Voor meer info kan je terecht bij Shirley Seynaeve.

Spreker

Bart Van Craeynest is sinds september 2018 als hoofdeconoom aan de slag bij Voka. Daarvoor werkte hij 19 jaar als econoom in de financiële sector, achtereenvolgens bij KBC, Petercam en Econopolis. Hij volgt met andere woorden al 20 jaar de internationale conjunctuur op de voet, met daarbij speciale aandacht voor de Belgische economie. Hij schreef drie boeken over de huidige toestand en het potentieel van de Belgische economie 'België kan beter' (2023), 'Terug naar de feiten' (2019) en 'Superstaat' (2016), en verzorgt o.m. een 2-wekelijkse column in De Tijd.

Contactpersoon

Shirley Seynaeve

Eventcoördinator

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze Voka Actua is gratis en exclusief voor Voka-leden. 

Deze sessie wordt volledig online gegeven.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag