Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Van teamlid naar teamleider

Sterk in je schoenen als leidinggevende!

Wat maakt van jou een goede leider? Welke competenties heb je nodig om je door opportuniteiten én valkuilen te navigeren? In dit lab krijg je de tools mee die van jou een efficiënte en zelfzekere leidinggevende maken.  

Heb je net promotie gemaakt? Of zit er promotie in de pipeline? Proficiat! Je nieuwe functie betekent een hele verandering, voor jou én je collega's. Ook komen er nieuwe verantwoordelijkheden en uitdagingen voor je bij.

Zet samen met ons je eerste stappen naar goed leiderschap en leer hoe je samen met je team kan groeien en je doelen bereiken.

We gaan aan de slag in een groep van beginnende leidinggevenden uit diverse bedrijven, onder professionele begeleiding van een ervaren expert. We wisselen ervaringen en best practices uit, oefenen specifieke technieken in en bespreken samen concrete praktijkvoorbeelden. Dankzij deze opleiding, sta je sterker in je schoenen om jouw functie als leidinggevende vol enthousiasme uit te voeren.

Volgende thema’s komen aan bod tijdens de verschillende sessies

•           Starten met leidinggeven
•           Samenwerken & communicatie
•           Sturen & delegeren
•           Assertiviteit voor de leidinggevende,...

Dit lab is gericht op mensen met ambitie en motivatie om hun leidinggevende ervaring verder uit te bouwen.

De spreker

 

Marleen Miechielsen startte haar carrière op de verkoopafdeling van Graydon Belgium in 1988. Als verantwoordelijke voor het incassokantoor leerde ze daar de praktijk van het debiteurenbeheer, die de basis vormde voor haar functie als consultant en trainer. Sinds 2015 voert ze die rol uit binnen Miechielsen Training and Consulting, waar ze adviseert en ondersteunt op het vlak van communicatie, leadership en creditmanagement. 

VLAIO partner logo

Contactpersoon

Elisa Frias

Adviseur Plato - Groei, Opvolging & Overname

Adres

Voka - Kamer van Koophandel kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€550 (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus
Dyls februari2024