Skip to main content
Map

Van Teamlid naar Teamleider

Sterk in je schoenen als leidinggevende!

Wat maakt van jou een goede leider? Welke competenties heb je nodig om je door opportuniteiten én valkuilen te navigeren? In dit lab krijg je de tools mee die van jou een efficiënte en zelfzekere leidinggevende maken.  

Heb je net promotie gemaakt? Proficiat! Je nieuwe functie betekent een hele verandering, voor jou én je collega's. Ook komen er nieuwe verantwoordelijkheden en uitdagingen voor je bij.

Zet samen met ons je eerste stappen naar goed leiderschap en leer hoe je samen met je team kan groeien en je doelen bereiken.

Doelgroep

Dit lab is gericht op mensen met ambitie en motivatie om hun leidinggevende ervaring verder uit te bouwen.

Trainer

Marleen Miechielsen van AAA Talent Academy 

Programma

Sessie 1: Starten met leidinggeven

Wat is leidinggeven? Wat betekent dat voor jou en je groep?
Goed en efficiënt leiderschap start met zelfinzicht. Hoe kom je over? Wat is je stijl? Je ontdekt aan de hand van testen hoe je je stijl optimaal inzet om zo tot efficiënt leiderschap te komen.

Sessie 2: Samenwerken en communicatie

Wat is leidinggeven? Wat betekent dat voor jou en je groep?
Goed en efficiënt leiderschap start met zelfinzicht. Hoe kom je over? Wat is je stijl? Je ontdekt aan de hand van testen hoe je je stijl optimaal inzet om zo tot efficiënt leiderschap te komen.

Sessie 3: Sturen en delegeren

Als leider zie je anderen het werk doen dat je zelf hebt gedaan. Misschien kun je het zelfs beter … Toch is het niet meer je taak om dat werk te doen. Hoe stuur je je medewerkers aan? En hoe delegeer je met succes je taken? Je achterhaalt het in deze module.

Sessie 4: Assertiviteit voor de teamleider

Assertiviteit betekent opkomen voor je rechten met respect voor de andere. En dat is niet altijd gemakkelijk. Toch is het belangrijk dat je boodschap helder een eenduidig overkomt, zeker in moeilijke gesprekken zoals een ontslaggesprek, een evaluatiegesprek of een gesprek over een conflict met een collega. Hoe je dat doet, ontdek je in deze module.

Samen voor sterk ondernemen | Voka

Contactpersoon

Elisa Frias

Adviseur Plato - groei, opvolging & overname

Adres

Voka - Kamer van Koophandel kantoor Leuven
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

€550 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus