Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Virtuele vrijdag - 19de editie

  • Online

Netwerken is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Tot zolang de veiligheidsmaatregelen dit nog niet toelaten om fysiek samen te komen gaan wij door met Virtuele vrijdag. Daarom zetten we onze online netwerkvloer terug open op vrijdag 21 mei. Foto Virtuele vrijdag

Wist u dat 70 % van de deelnemers van de vorige edities een nuttig contact of een samenwerking heeft overgehouden aan Virtuele vrijdag?

We houden het kort en krachtig: op 50 minuten leert u in twee netwerkrondes 10 collega-ondernemers beter kennen. Wie u zal ontmoeten? Daar beslist het lot over. Net zoals bij netwerken in levenden lijve.

Wat u moet doen? Schrijf in via deze webpagina en wij doen de rest. 

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt tot 100 deelnemers dus wees er snel bij.
Max. 1 persoon per bedrijf. 

TIP: Wenst u ook opgenomen te worden op de deelnemerslijst? Vink dan zeker 'Tonen op deelnemerslijst' aan bij het voltooien van uw inschrijving. Dan kan u nadien nog verder contact opnemen.

Hebt u nog vragen? Laat gerust iets weten via pr.aw@voka.be.

Tot snel op onze digitale netwerkvloer!

Past deze datum niet voor u? Op vrijdag 18 juni organiseren we de laatste editie. Hiervoor inschrijven kan via deze webpagina.

Contactpersoon

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden van Voka.

Max. 1 persoon per bedrijf.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan