Skip to main content
Map

Verwelkoming nieuwe leden (GRATIS)

Welkom bij ons ijzersterk netwerk!

Proficiat! En welkom in ons ijzersterk netwerk van 3.000 bedrijven uit onze regio. We staan te popelen om je officieel te verwelkomen in onze zetel Waasland en je beter te leren kennen.

Naast het dynamisch netwerk en alle professionele contacten, biedt onze Kamer je zoveel meer. Leren van elkaar, ervaring uitwisselen, je ondersteunen met raad en daad, ... Wat jouw lidmaatschap van ons bedrijvennetwerk betekent, leggen we je dan ook graag uit op 23 oktober. Sterke testimonials en persoonlijke contacten met onze medewerkers geven je snel een inzicht welke voordelen voor het grijpen liggen dankzij jouw Voka-lidmaatschap.

Je maakt niet enkel kennis met onze medewerkers. We laten je ook onmiddellijk proeven van ons netwerk. Tijdens het netwerkmoment leg je op korte tijd en op een informele manier onmiddellijk nieuwe contacten.

We verwachten u om 18.00 uur voor een gevuld programma met een hartelijke verwelkoming, een rondleiding, een fijne kennismaking en een krachtig netwerkmoment met een hapje en een drankje. Het einde is voorzien om 21.00 uur.

Programma

18.00 uur
Ontvangst en rondleiding doorheen onze zetel Waasland

19.00 uur
Verwelkoming en voorstelling van Kamer Antwerpen-Waasland

19.30 uur
Smartnetworking met aansluitend vrij netwerkmoment met een hapje en een drankje

21.00 uur
Voorziene einde

Past 23 oktober niet voor jou?
We organiseren deze bijeenkomst op regelmatige basis in onze zetels Antwerpen en Waasland. Ontdek hier de andere data.

Contactpersoon

Sarah Boonen

coördinator events & netwerkactiviteiten

Adres

Zetel Waasland
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Gratis voor nieuwe leden.

Max. 2 personen per bedrijf

Voorwaarden

Mocht je na eerdere aanmelding toch niet kunnen deelnemen, gelieve ons hiervan ten laatste de dag voordien op de hoogte te brengen via pr.aw@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan