Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Versterk je bedrijfscultuur met bewust leiderschap

Je rol als leidinggevende heeft meer impact dan je denkt. Op productiviteit, welzijn, maar ook op de cultuur in je team of organisatie. Benieuwd hoe je die impact positief maakt? Ontdek in dit opleidingstraject hoe je je bedrijfscultuur een stevige boost geeft.

Medewerkers en directies verwachten steeds meer van leidinggevenden, niet het minst op people-vlak. Dat is niet vreemd, gezien de enorme impact van leiderschap op de organisatie.

Als leidinggevende ben je de initiator van de heersende cultuur in je team of organisatie. Om daar positieve impact op te maken, is het belangrijk dat je begrijpt hoe die in elkaar zit. En dat begint natuurlijk bij een goed begrip van jezelf en jouw drijfveren.

Deze driedelige opleiding focust op leiderschap vanuit je persoonlijkheid én je bedrijfscultuur. Een combinatie van theorie, praktijk en zelfinzicht om de cultuur in je organisatie een boost te geven.

Na deze opleiding:

  • Kan je je bedrijfscultuur doorgronden en zie je jouw rol helder
  • Zie je de volgende stappen om je cultuur te versterken
  • Weet je welke acties of situaties je cultuur ten goede komen en welke net niet.

Ben Poelmans is mede-oprichter van Amazing Cultures. Hij zet zijn kennis en jarenlange ervaring met bedrijfscultuur in voor dit boeiende opleidingstraject.

Voor wie?

Elke leidinggevende uit een kmo die soms worstelt met uiteenlopende verwachtingen en een heel pakket aan verantwoordelijkheden.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

Benieuwd of deze opleiding iets voor jou is?

Deze deelnemers gingen je voor:

"Duidelijk uitgelegd, handig met het werkschrift en veel interactie om concrete cases te bespreken." - Elke De Lille (Recrewtment)

"Heel wat praktijkvoorbeelden, veel ruimte voor interactie en interessante inhoud. Aanrader!" - Maghalie Steyvaert (Steenbergen Transport)

"Leerrijke materie, prima gebracht door Ben."  - Gert Coppieters (SDP)

 

 

Contactpersoon

An Spooren

Kmo-adviseur

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €850 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €1.350 (excl. 21% btw)

 

Voorwaarden

Annuleren

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 22 mei. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Privacy

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.