Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Verkopen via LinkedIn anno 2024: wat moet je weten?

  • Hybride

Hoe LinkedIn je sales kan ondersteunen? En hoe AI jouw job makkelijker en efficiënter maakt? Dat leer je in deze vierdelige opleiding. De combinatie van menselijke expertise en AI-gedreven ondersteuning is de ideale boost voor jouw salesaanpak. 

Je kan je salesprestaties een stevige boost geven dankzij de kracht van LinkedIn als verkoopkanaal. Samen met AI-ondersteuning door ChatGPT bouw je aan een effectieve hybride salesaanpak. Het professionele sociale medium leent zich perfect voor B2B sales en om een personal brand uit te bouwen. Welke posts werken? Hoe converteer je leads? En hoe ben je slimmer dan het LinkedIn-algoritme? 

Efficiëntere en effectievere sales, dat is de belofte. Je krijgt in deze vierdelige opleiding praktische tips en tricks mee die je meteen kan toepassen op jouw salesaanpak. Tom Baeten (Winger Academy) werd dankzij zijn fascinatie voor LinkedIn expert in het medium. Hij zet zijn kennis om in interactieve opleidingen rond sales, marketing en personal branding. 

Wat mag je verwachten?

Sessie 1: Hybride sales & LinkedIn

25 april, van 9.00 uur tot 11.00 uur
Online

Duik in de wereld van hybride sales en verken het belang van LinkedIn voor B2B sales. Je leert alles over personal branding en ontdekt hoe je een krachtig, uniek profiel kunt opbouwen dat converteert.

Sessie 2: Netwerken

8 mei, van 9.00 uur tot 11.00 uur
Online

Na een evaluatie van de voortgang van je persoonlijke profiel, zoomen we in op het belang van online netwerken. Je krijgt praktische tips en strategieën om jouw netwerk uit te breiden en waardevolle relaties op te bouwen.

Sessie 3: Content marketing

16 mei, van 9.00 uur tot 11.00 uur
Online

In deze sessie draait alles om content marketing en hoe je berichten kunt maken die impact hebben op LinkedIn. Je leert ook hoe het LinkedIn-algoritme werkt en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken.

Sessie 4:

30 mei, van 10.00 uur tot 13.00 uur
Fysiek (Kantoor Antwerpen, Markgravestraat 12)

Tijdens onze finale bijeenkomst krijg je de kans om al je nieuw opgedane kennis in de praktijk te brengen. We evalueren je progressie, delen best practices met elkaar en leren je hoe de LinkedIn sales code te kraken. Daarnaast geven we je inzicht in de werking van LinkedIn's Sales Navigator. We sluiten de sessie af met de feestelijke overhandiging van je certificaat.

Voor wie?

Voor salesprofessionals, zaakvoerders en andere collega's die hun commerciële aanwezigheid op LinkedIn optimaal willen benutten. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Tom Baeten kent LinkedIn door en door en helpt jou om dit interessant digitaal platform succesvol in te zetten voor jouw business. Hij doet dat op een zeer praktische, enthousiaste manier waardoor je meteen zin hebt om er zelf mee aan de slag te gaan. 

Sinds 2017 heeft hij al meer dan 5.000 deelnemers en honderden bedrijven succesvol getraind in het gebruik van LinkedIn.

Tom

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Online / Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€550 (excl.btw)

Voorwaarden

Annulatie

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 18 april. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

Privacy

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan