Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Verbindende communicatie en feedback

Met de ene gaat het helemaal vanzelf, met de andere loopt het voor geen meter. Communiceren, conflicten aangaan en feedback geven is cruciaal maar complex! Hoe breng je open gesprekken naar de werkvloer? Verbindende communicatie is het antwoord.
 

Verbindende communicatie met wederzijds respect tussen jou en je gesprekspartner is de oplossing voor heel wat problemen op de werkvloer. In teams sluimeren er soms frustraties of worden verwachtingen niet uitgesproken. Wanneer feedback uitblijft, heeft dat een negatieve impact op de dynamiek in je organisatie.

Resultaatgericht communiceren en dingen leren benoemen, helpt om een positieve cultuur te creëren je bedrijf. Zo boek je toch vooruitgang, ook al liggen de meningen ver uit elkaar. Benieuwd hoe jouw onderneming gebaat is bij betere communicatie? Ontdek het in deze tweedelige opleiding.

Wat kan je verwachten?

Een tweedelige praktische workshop: je wisselt ervaringen uit met andere deelnemers en gaat doelgericht aan de slag met je eigen cases. Karen Geöcze von Szendröi (Flexorius Academy) is een doorwinterde organisatiecoach. Met haar expertise in verbindend communiceren kadert ze de volgende onderwerpen:
•    Communiceren, feedback geven en conflicten aangaan: hoe werkt dat?
•    Verbale vs. non-verbale communicatie
•    Waarnemen vs. interpreteren 
•    Ruis: vermijd misverstanden in de communicatie
•    Conflicthantering

Voor wie?

Elke professional die wil zich verder wil ontwikkelen in communicatie, feedback en conflicten.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: €370 (excl. 21% btw)
Niet-leden: €490 (excl. 21% btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 25 januari 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Banner belgian coast hotels maart
AW_Welt_6stappenplan