Skip to main content
change traject
  • On- en offline

Veranderingstraject

Succesvolle veranderingen hebben alles te maken met gedrag. Ga er als bedrijfsleider mee aan de slag!

Wat maakt dat klanten of medewerkers kiezen om al dan niet mee te gaan in een verandering?

Hoe kan ik als leider een inspirerende visie voor transformatie brengen?

Welke kwaliteiten en valkuilen heb ik als leider en hoe kan ik hiermee omgaan?

Hoe bouw ik een wendbare organisatie die ook toekomstige veranderingen aankan?


Tijdens dit veranderingstraject staat u stil bij al deze vragen, waardoor u klaar bent voor de vluchtige, onzekere, complexe en dubbelzinnige wereld waarin u moet handelen.

U hebt uw medewerkers of klanten nodig om dingen op te starten of te stoppen. Als u mensen mee wilt krijgen in verandering, moet u begrijpen hoe ze onbewust beslissingen nemen en met gevalideerde ideeën komen die gewenst gedrag uitlokken en bevestigen.

Aan de hand van een concrete case leert u de methode toepassen die deze inzichten naar boven haalt en ze omzet in een inspirerende boodschap, concrete acties en resultaten.   

U als leider speelt een belangrijke rol in verandering. Op basis van een individueel assessment krijgt u daarom op maat advies, zodat u uw kwaliteiten nog beter kunt uitspelen en eventuele aandachtspunten weet aan te pakken.

U krijgt ook handvaten om uw organisatie op een dusdanige manier te managen dat ze zowel nu als in de toekomst verandering met vertrouwen en succesvol kan tegemoetgaan.  

In dit traject vindt u niet alleen hulp bij de experten Elke Struys en Eline Grouwels van Umital, maar dagen collega-ondernemers u tegelijk uit met verschillende scenario’s rond verandering.

Wees er snel bij, want de groep wordt beperkt tot 8 bedrijfsleiders. First come, first served.

Meer info? Florence.verschueren@voka.be.

Wanneer

Prijs

2.500 euro (excl. 21% btw) voor leden.

3.750 euro (excl. 21% btw) voor niet-leden.

 

Voorwaarden

Annuleren kan tot 20 augustus 2020 via mail naar florence.verschueren@voka.be. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen.

Gelieve uw aanvraag bij kmo-portefeuille pas in te dienen nadat u de factuur heeft ontvangen.

Recupereer een deel van uw opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op http://www.kmo-portefeuille.be/. Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille:

Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.

Type dienstverlening: opleiding

Datum inschrijving: factuurdatum

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner