Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Update personeelszaken - vanaf februari 2020 (Genk)

Gebalde infosessies op maat gemaakt voor KMO’s over sociaaljuridische en fiscale onderwerpen.

Als personeelsverantwoordelijke moet je de actualiteiten voortdurend volgen en interpreteren. Even belangrijk is de snelheid waarmee je over deze informatie beschikt. Zelfs als aangekondigde maatregelen nog niet in definitieve wetteksten zijn vertaald, moet jij je al kunnen voorbereiden. Alleen zo kan je de juiste strategische lijnen uitzetten en de vele vragen van jouw medewerker beantwoorden.
Met de workshops sociaaljuridische actualiteiten ben je snel én volledig geïnformeerd over brandend actuele topics.

Programma

Tijdens deze opleidingsreeks - in samenwerking met SD Worx en aangeboden op 3 locaties - komen alle aspecten van personeelsbeleid aan bod. In het eerste luik wordt telkens ingespeeld op de sociaaljuridische actualiteiten. In een tweede luik komen op vraag van de deelnemers onderwerpen aan bod over personeel.

Wat?

  • Te verwachten en gepubliceerde sociaaljuridische actualiteit, sociale zekerheid, rechtspraak en fiscaliteit
  •  5 workshops van 2 uur op locatie
Doelgroep
  • Essentieel overzicht voor wie hr een onderdeel van het takenpakket is
  • Een basiskennis van het sociaal recht is voldoende
Docent

Mieke Celis, juridisch adviseur bij SD Worx en Yves Vanhees, regioverantwoordelijke KMO Hasselt van SD Worx, een jurist met jarenlange ervaring in personeelszaken in de KMO.

SD Worx

Wie stapelt, krijgt korting!

In combinatie met een van bovenstaande formules ontvang je 5% stapelkorting als je bijkomend kiest voor 2 hr-infosessies. 

Tijdens twee infosessies per jaar (in maart en oktober), van telkens twee uur per sessie, belichten onze consultants en hr-specialisten relevante en actuele thema’s voor jouw bedrijf. De hr-infosessies focussen op slimme manieren om jouw hr-beleid duurzaam en rendabeler te maken: medewerkers motiveren, engagement boosten, omgaan met verzuim, zinvol evalueren, …

Opmerking
Indien jij verhinderd bent, mag je steeds een vervanger afvaardigen.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

In samenwerking met SD Worx

Adres

Thor Park
Poort 8000-8320
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 550,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 595,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.