Skip to main content
Map

Update klimaat- en energiebeleid

De laatste tijd beheerst het klimaatbeleid in toenemende mate het nieuws. Dieselgate, de klimaatprotesten, de bosbranden in Australië… plaatsen het thema steeds prominenter op de voorgrond. 

De beleidsmakers maken op alle niveaus plannen op om de opwarming van de aarde binnen aanvaardbare grenzen te houden. Zo werden recent nog nieuwe plannen goedgekeurd met tal van strategieën en concrete maatregelen om de CO2-uitstoot terug te dringen. 

Op onze lunchmeeting gaan we verder in op de inhoud van de Vlaamse en Federale klimaat- en energieplannen, en de Europese Green Deal. Na een beknopte presentatie van de inhoud van deze plannen willen we hierover met u in interactie gaan. Deze gedachtewisseling kan dan verder meegenomen worden in de standpuntvorming van Voka rond deze thema’s.

Spreker(s)

Klaas Nijs, adviseur Klimaat en Energie Voka vzw, geeft een toelichting bij de meest recente ontwikkelingen, met aanwezigheid van Hans Maertens, Gedelegeerd Bestuurder Voka vzw.

Adres

Kruul - DMOA Architects
Erasme Ruelensvest 21c
3001 Heverlee

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis
(exclusief voor leden)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus