Skip to main content
Map

Uitstelgedrag vermijden

Heb je last van uitstelgedrag en leidt dat tot extra stress? Schuif de aanpak van het probleem niet op de lange baan en ga er tijdens deze workshop mee aan de slag. 

 

 

Uitstelgedrag is het uitstellen van taken die je eigenlijk écht moet doen. Zelfs als je weet dat dit problemen zal veroorzaken. Daarom spreken we ook over irrationeel uitstel of procrastinatie

Tijdens deze opleiding leer je over de verschillende types die er bestaan. Met concrete oefeningen kom je te weten tot welk type jij behoort en vooral wat je daar dan aan kan doen.

Programma

In deze workshop leer je het volgende over uitstelgedrag:

•    Wat is het?
•    Welke gevolgen heeft het?
•    Welke types bestaan er?
•    Wat moet ik er aan doen?
 

Doelgroep

Deze opleiding is gericht op iedereen die dingen uitstelt waardoor je omgeving of jijzelf er last van ondervindt.
Er is geen voorkennis nodig.

Docent

Veroniek Jacobs van The Art of Growing heeft een passie om groei te faciliteren met haar team.  Hierin staat inzicht, impact en transformatie centraal. 

The Art of Growing helpt ondernemers en hun team groeien via coaching en training in binnen- en buitenland. Anderzijds stellen we strategische groei adviesplannen op om een bedrijf naar de volgende fase te begeleiden. Hiervoor hebben we de 6 stappen tot succes ontwikkeld die we al meermaals hebben bewezen. 
 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uur

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.