Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Tussen de composthopen bij Coenegrachts Substraat & Roosen Borgh

Tussen de composthopen bij Coenegrachts Substraat & Roosen Borgh

Combi-bedrijfsbezoek
Combi-bedrijfsbezoek Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg 

We ontdekken de wondere wereld van... compost! 

In het zuidelijkste punt van Riemst treffen we 2 familiale ondernemingen die een heuse transformatie ondergingen. Van champignonkweek over mestverwerking tot compost, dat verhaal verneem je tijdens een combi-bedrijfsbezoek. 

Coenegrachts Substraat

Coenegrachts Substraat Coenegrachts Substraat levert champignonsubstraat van de hoogste kwaliteit over heel de wereld. Wat begon in West-Europa, is vandaag een wereldwijd exportproduct geworden. Zaakvoerder Bart Coenegrachts neemt u graag mee op rondleiding door het tunnelcomplex van het mestverwerkingsbedrijf waar door 40 medewerkers maar liefst 1.800 ton doorgroeide champignonsubstraat per week opgeleverd wordt.

Roosen Borgh

Roosen BorghEen steenworp verder treffen we Roosen Borgh aan, werkzaam in de recyclagesector. Zij verwerken groenafval als snoeihout, grasmaaisel en stronken tot hoogwaardige producten voor tuin – en natuurbeheer zoals boomschors, houtsnippers en compost. Je kan er ook terecht voor kiezel, teelaarde, graszaad en meststoffen. De familie Kerkhofs doet hiervoor beroep op 15 medewerkers en is gevestigd op 2 locaties in Riemst en 1 in Lanaken.

Aansluitend steken we de BBQ aan in het voormalige danscafé Jacquemin, een pand dat vandaag eigendom is van de familie Kerkhofs. We verwelkomen u graag om te klinken om een mooie zomer en de benen los te gooien op de beats van DJ Merkham, schoonbroer van Bart Coengrachts. 

Praktische informatie

Programma
  • 17u00   Ontvangst    
  • 17u30   Achter de schermen bij Coenegrachts Substraat 
  • 18u30   Achter de schermen bij Roosen Borgh
  • 19u30   SummerBBQ bij Jacquemin 
  • 01u00   Voorzien einde 
     
Annuleringsvoorwaarden

Kosteloos annuleren kan tot 48u vooraf via philippe.reyners@voka.be. Nadien blijft de deelnameprijs verschuldigd wegens gemaakte cateringkosten. 

We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen. 
 
Met warme groet
Het bestuur van Ondernemersclub ZOL
 

ZOL

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Coenegrachts Substraat, Roosen Borgh & danscafé Jacquemin
3770 Riemst

Wanneer

Prijs

Leden OC ZOL: € 45
Niet-leden: € 95

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Inschrijven kan tot 2 juni.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.