Skip to main content
Map

Trek meer klanten aan met SEO/SEA

Met miljoenen bezoekers per dag is Google een belangrijke bron van verkeer naar je website. Bijgevolg is deze zoekmachine zeer belangrijk voor de omzet van je bedrijf of organisatie. Want een goede positie in een zoekmachine zorgt voor leads en sales op je website. In deze opleiding leer je hoe search engine optimization en search engine advertising, kortweg SEO en SEA, jou daarbij kunnen helpen.

Een website optimaliseren om op de resultatenpagina’s van Google zo hoog mogelijk te verschijnen, kan vrij eenvoudig. Door SEO toe te passen, vergroot je al meteen de zichtbaarheid en vindbaarheid ervan. Daarnaast kan je zoekmachines een handje helpen door te investeren in doelgerichte advertenties, beter gekend als SEA.

PROGRAMMA

  • Wat is SEO/SEA? 
    • Begin bij de juiste basis 
    • Het algoritme
  • Huidige trends
  • Uitdagingen
  • Best practices

Tijdens dit seminarie leer je de basics van SEO & SEA en krijg je praktische tips & tricks om dit toe te passen op jouw website. 

DOELGROEP
Zaakvoerders, marketingverantwoordelijken en -medewerkers die willen weten hoe digitale marketing hun bedrijf kan helpen. 

SPREKER 
Nicholas D’hondt, van Upthrust, expert in digitale marketing. 

Contactpersoon

Sofie Engelen

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €185 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €245 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 25 januari 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be.
Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 1 februari 2023
Projectbedrag: €185 voor leden, €245 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende