Skip to main content
Map

Topviolist schittert in Antwerpse Elisabethzaal (GRATIS)

Ledenconcert met virtuoze Frank Peter Zimmermann

Het vioolconcerto van Edward Elgar door de handen van topviolist Frank Peter Zimmermann: dat staat op het menu voor het nieuwste ledenconcert. Daarnaast brengt hij een aantal pareltjes van Tsjaikovski, onder begeleiding van opkomend dirigerend talent Alpesh Chauhan.

Zimmermann staat al meer dan drie decennia op de bühne en bracht er al de meest uiteenlopende muzikale meesterwerken. Tijdens dit ledenconcert waagt hij zich aan één van de moeilijkste vioolconcerto's van Elgar. Geniet op 4 mei samen met collega-ondernemers van dit grandioze repertoire in de Koningin Elisabethzaal.

Programma

19.00 uur
Opening deuren

20.00 uur
Start concert

21.00 uur
Pauze

22.15 uur
Einde concert

Contactpersoon

Eva Luyten

adviseur events & netwerkactiviteiten

Adres

Koningin Elisabethzaal
Astridplein 26
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden van onze Kamer.

Elke inschrijving telt voor slechts één persoon. Je kan inschrijven met maximum 2 personen per bedrijf of met je partner.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Dit concert past in een samenwerking tussen onze Kamer en het Antwerp Symphonic Orchestra. Hierdoor kunnen wij jou dit muzikaal avondje uit gratis aanbieden.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt je dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan