Skip to main content
Map

TikTok voor bedrijven

TikTok, die app waar tieners gekke dansjes doen? Die biedt ook voor jouw bedrijf een ton aan opportuniteiten. Ontdek in deze opleiding wat je eruit haalt!

Je bedrijf in de kijker zetten of je producten aan de man brengen? TikTok is het ultieme platform om je omzet te doen groeien. Want ook als onderneming kan je een enorm bereik halen op de populaire app.

In deze opleiding ontdek je waarom de app zo aantrekkelijk is voor jouw doelgroep, hoe je die het best bereikt en hoe je advertenties strategisch kan inzetten. Fenja Mijnendonckx (Upthrust) is expert van dienst en geeft je alle nodige tips mee voor een slimme online strategie.

Wat mag je verwachten?

  • Waarom is TikTok interessant voor jouw klanten?
  • Hoe ziet je doelgroep eruit en hoe bereik je die?
  • Organisch bereik verhogen
  • Advertising: hoe pak je dat aan?
  • Best practices op TikTok

Voor wie?
Marketingverantwoordelijken met en zonder ervaring, die hun bedrijfsomzet willen boosten met TikTok.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

Partners

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €185,00 excl. btw
Niet-lid: €245,00 excl. btw

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 18 oktober 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na en liefst ten vroegste bij de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 25 oktober 2023
Projectbedrag: €185,00 voor leden, €245,00 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 3
Thema: Beroepsspecifieke competenties

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_ad whitevideo tech@venture