Skip to main content
Voka Infosessie

Thematraject Welt: Generatiemanagement

Babyboomer, Gen X, Gen Y en Gen Z, de diversiteit en samenwerking van deze 4 generaties op de werkvloer kunnen voor een sterk imago zorgen.
Het geeft nieuwe dynamieken, kennis en ervaringen, echter loopt het niet altijd even vlot. Waarden, normen, verwachtingen en de omgangsvormen zijn vaak anders, alsook de communicatie kan sterk verschillen.

De generatiediversiteit roept vragen op als: Hoe manage je deze diverse groepen van generaties of hoe stimuleer je deze samenwerking?


Met goed generatiemanagement kun je optimaal gebruik maken van generatieverschillen. Een eerste stap is de verschillende eigenschappen van de generaties leren kennen en de effecten hiervan op de werkvloer. Expert Kim van Houtven - SDWorx leert je tijdens dit thematraject hoe je deze generaties optimaal kunt laten samenwerken met concrete tips en tricks voor de toekomst.

Interesse in onze andere thematrajecten?

Klik hier

Contactpersoon

Sarah Gijsen

Adviseur arbeidsmarkt

Adres

'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.