Skip to main content
  • Activiteiten
  • Themasessie Voka HC "Slimme infrastructuren in welzijn en zorg"

Themasessie Voka HC "Slimme infrastructuren in welzijn en zorg"

Voka Health Community organiseert de themasessie "Slimme infrastructuren in welzijn en zorg" op dinsdag 11 oktober om 14u00.

Het Internet of Things (IoT), 5G verbindingssnelheid en alomtegenwoordige computers en smartphones hebben ons een slimme stad gebracht. Slimme stadsinfrastructuren kunnen dit netwerk gebruiken voor het stimuleren van gezond gedrag, de detectie van ziekteoverdracht, tele- en thuismonitoring en revalidatiemanagement. Kunstmatige intelligentie (AI) kan doorheen deze infrastructuur helpen om gezondheidszorg efficiënter, betaalbaarder en persoonlijker te maken. Het potentieel om via deze slimme technologie en infrastructuur onze gezondheidszorg te ondersteunen, kan zorgondernemingen en hun zorgprocessen ingrijpend aanpassen. Een blik op de toekomst mag je verwachten tijdens deze themasessie van Voka Health Community.

Meer info volgt snel, maar schrijf je nu al in voor deze themasessie.
 

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht en dat ten laatste op vrijdag 7 oktober 2022.
 

Voorwaarden

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden van:

HC logo nieuw

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - vzw - Altez
IMU - vzw Remant
IMU - vzw - De Tijd