Skip to main content
Map

Techmissie Eindhoven

Ontdek Eindhoven: de thuisbasis van het meest hoogtechnologische ecosysteem van Nederland. Ga mee op tweedaagse techmissie met unieke bedrijfsbezoeken en inspiratiesessies.

Eindhoven blijft zichzelf heruitvinden. In 1891 zag lampenfabriek Philips er het levenslicht, en ook vandaag blijft de tech-gigant koploper in innovatie en technologische ontwikkeling. De rijke industriële geschiedenis van de stad blijkt de ideale bakermat voor tech-start-ups. 
Net daarom is Eindhoven de gedroomde bestemming voor de techmissie die Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in februari organiseert. Laat je helemaal onderdompelen in de innovaties van morgen tijdens dit tweedaagse programma.
 

Wat mag je verwachten?

Onder leiding van Vlaams minister-president Jan Jambon en Andreas Pfeffer, voorzitter van onze Kamer, maak je kennis met de interessantste tech-spelers die Eindhoven als thuisbasis hebben.

  • Verken de tech-scene in Eindhoven. Het is de bakermat voor de allernieuwste technologieën, cruciaal voor artificiële intelligentie, gezondheidszorg en energietransitie.
  • Neem een kijkje achter de schermen bij gevestigde waarden zoals Philips, DAF, VDL, … Zij tonen dat ‘geschiedenis’ niet gelijkstaat aan ‘achterhaald’. Tot vandaag zijn deze bedrijven koplopers in hoogtechnologische innovatie.
  • Ontdek het verhaal van Brainport Eindhoven. Daar werken overheden, bedrijven en kennisinstellingen intensief samen om high-tech-start-ups te ondersteunen. Professor Silvia Lenaerts (Rector Magnificus aan Eindhoven University of Technology) en Jeroen Dijsselbloem (Burgemeester van Eindhoven) lichten toe.
  • Kom alles te weten over de grootste leverancier van chipmachines ter wereld. ASML vertelt over hun impact op de samenleving, hun rol op geopolitiek vlak en hun ambities voor de toekomst. 
  • Je netwerkt met collega-ondernemers, lokale contacten en Vlamingen met topfuncties in Eindhoven. 

 

Praktisch

  • 26 en 27 februari 2024
  • Exclusief voor leden
  • 1.250 euro (exclusief 21% btw)
  • Inbegrepen in de prijs voor de tweedaagse zijn: vervoer naar Eindhoven en lokale transfers, het volledige programma, alle maaltijden, één overnachting in het karaktervolle hotel Mariënhage in centrum Eindhoven. Exclusief persoonlijke uitgaven. 

Inschrijven kan via deze weg tot 9 februari. Het aantal plaatsen is beperkt tot 50, dus wees er snel bij. Annuleren is niet mogelijk, je kan je wel laten vervangen door een collega. Dat kan kosteloos tot 23 februari. 

Contactpersoon

Lien Vanreusel

Adviseur starters & scale-ups

Wanneer

Prijs

€1.250 (excl. 21% btw)

Exclusief voor leden

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan