Skip to main content
Map

Te gast bij REO Veiling

Op woensdag 6 december zijn we te gast bij de REO Veiling, een coöperatie van een 1.000-tal actieve leden-producenten die elk met passie en vakkennis groenten en fruit marktklaar maken. Als veiling is het een belangrijke schakel tussen producent en consument, van grond tot mond. Daarenboven is de REO Veiling een referentiespeler voor vele producenten en afnemers.

200 miljoen kilogram verse groenten en fruit. Dat is het gewicht dat jaarlijks via de REO Veiling in grote volumes wereldwijd wordt verkocht aan – voornamelijk – distributeurs, exporteurs en groothandelaars. REO Veiling controleert en biedt de aangevoerde producten snel en efficiënt aan. Zo kunnen de geveilde groenten en fruit daags na de oogst al in de winkel liggen.

Tijdens dit bedrijfsbezoek krijg je een unieke blik achter de schermen en maak je kennis met de boeiende wereld van onze verse voeding. Je zal meer te weten komen over hoe vers fruit en groenten van bij de producent tot in jouw bord komen en hoe cruciaal innovatie en technologie zijn om te kunnen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en uitdagende klantenverwachtingen.

Programma

  • 8.00 uur: Ontvangt door Voka West-Vlaanderen
  • 8.15 uur: Korte bedrijfsvoorstelling
  • 8.30 uur: Bedrijfsbezoek
  • 9.15 uur: Netwerkmoment met een hapje en een drankje
  • 10.00 uur: Voorzien einde

Voor meer info over dit gastbezoek kan je contact opnemen met Renate Vandenbulcke.

Contactpersoon

Renate Vandenbulcke

Administratief medewerker

Adres

REO Veiling
Oostnieuwkerksesteenweg 101
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Maximum 1 inschrijving per bedrijf.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement en enkel via mail aan Renate Vandenbulcke. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag