Skip to main content
Map

Te gast bij Meli

Het gastbedrijf van onze Te gast bij op dinsdag 17 oktober hoeven we jou wellicht niet meer voor te stellen. Meli is een van de grootste spelers in de Benelux op het gebied van honing en honingproducten. De fabriek van deze gesmaakte zoetigheden is gevestigd in Veurne en is een state-of-the-art plant van meer dan 14.000 m².

Stroperige honing, honingchoco, honingwafels, honingsnoep,… al wat honing kan bevatten, wordt bij Meli geproduceerd. Al sinds de beginjaren in 1925 experimenteren ze er vlijtig met dit gouden goedje. Het familiebedrijf blijft continu inzetten op productinnovatie met topkwaliteit als uitgangspunt.

Tijdens het bedrijfsbezoek krijgen we te zien hoe een 100% natuurlijk ingrediënt wordt verwerkt tot tal van (export)producten. We krijgen een inkijk in de sterk geautomatiseerde productiehal en komen te weten hoe cruciaal technologie is om te kunnen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en traceerbaarheid.

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen
  • 12.30 uur: Bedrijfsbezoek
  • 13.30 uur: Netwerkmoment
  • 14.00 uur: Voorzien einde

Schrijf je snel in want omwille van hygiënische maatregelen is dit bezoek beperkt tot maximaal 20 deelnemers! Voor meer info over deze Te gast bij kan je contact opnemen met Lore Martens

Contactpersoon

Lore Martens

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Meli
Handelsstraat 13
8630 Veurne

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor leden van Voka.

Voorwaarden

Maximum 20 deelnemers.

Slechts 1 inschrijving per bedrijf.

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement enkel via mail aan Lore Martens. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag