Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Te gast bij Mainfreight

Op dinsdag 12 maart zijn we te gast bij Mainfreight. Je zag ongetwijfeld al eens een Mainfreight vrachtwagen op de autosnelweg of een zeevrachtcontainer van Mainfreight in de haven. Maar welk bedrijf schuilt er achter deze multinational? En hoe gaan ze om met innovatie, efficiëntie en duurzaamheid? We bezoeken hen in Oostende, op een van de 6 locaties die het bedrijf telt in België.

Het beursgenoteerde Mainfreight heeft 'warehousing' als kernactiviteit, maar biedt ook oplossingen op vlak van opslag, value added logistics en supply chain management. De wereldwijde logistieke dienstverlener doet aan klantspecifieke en geïntegreerde warehousing, transport en distributie. Mainfreight heeft een sterke wereldwijde positie met vestigingen in Europa, Australië, China, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. 

Tijdens dit bedrijfsbezoek werp je een unieke blik achter de schermen van deze referentiespeler en nemen we je mee in het verhaal van Mainfreight. Je zal meer te weten komen over Mainfreight als bedrijf en hoe ze omgaan met innovatie, efficiëntie en duurzaamheid in de logistieke sector. 

Programma

  • 19.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen & broodjesbuffet
  • 19.30 uur: Bedrijfsvoorstelling & bedrijfsbezoek
  • 21:00 uur: Afsluitend netwerkmoment
  • 22.00 uur: Voorzien einde

Contactpersoon

Renate Vandenbulcke

Administratief medewerker

Adres

Mainfreight Logistic Services Oostende
Zandvoordestraat 405
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

Dit gastbezoek is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

De plaatsen zijn beperkt, we hanteren het principe 'first come, first served'. 

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor het gastbezoek. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee van 30 euro aangerekend worden.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag