Skip to main content
Te gast bij Fluxys

Te gast bij Fluxys/LNG-terminal

Op dinsdag 29 september zijn we te gast bij Fluxys in Zeebrugge, waar we een uniek geleid bezoek brengen aan de LNG-terminal. 

Fluxys vervoert aardgas vanaf de Belgische grens tot bij de distributienetbeheerders, elektriciteitscentrales en grote industriële afnemers. De terminal van Zeebrugge biedt een optimale flexibiliteit voor het laden en lossen van alle types LNG-schepen, de overslag tussen LNG-schepen, het laden van tankwagens of het hervergassen van LNG om het in het vervoersnet te injecteren.

Het bedrijf transporteert ook aardgas door België dat bestemd is voor andere eindverbruikersmarkten in Europa. De LNG-terminal in Zeebrugge bouwde in 2019 een vijfde opslagtank met een capaciteit van 180 000 m³ LNG en bijbehorende procesinstallaties in het kader van het langetermijncontract met Yamal Trade.

Programma

  • 17.00 uur: Onthaal in het auditorium van Fluxys
  • 17.30 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 17.35 uur: Presentatie door Jan Van de Vyver, LNG activities manager Fluxys
  • 18.00 uur: Geleid bezoek aan de LNG-terminal
  • 20.00 uur: Voorziene einde

Inschrijven voor deze 'Te gast bij' kan via deze link. Gelieve bij uw inschrijving in het veld 'Opmerkingen' uw nationaliteit en geboortedatum toe te voegen. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

OPGELET: Dit bezoek vindt plaats bij Fluxys, Henri-Victor Wolvensstraat 3, 8380 Zeebrugge. Sommige GPS-systemen vinden deze straat enkel onder Knokke-Heist.

Apzi-Voka

 

Contactpersoon

Shirley Seynaeve

Eventteam

Adres

LNG-terminal Fluxys
Henri-Victor Wolvensstraat 3
8380 Zeebrugge

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze 'Te gast bij' is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event via mail aan shirley.seynaeve@voka.be. Bij laattijdige annulatie zal een fee aangerekend worden van 30 euro. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gelieve bij uw inschrijving in het veld 'Opmerkingen' uw nationaliteit en geboortedatum toe te voegen.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx