Skip to main content

Te gast bij DL Chemicals

Het bedrijfsgebouw van een naburige onderneming eens van binnenuit bewonderen? Het productieproces van West-Vlaamse topproducten ontdekken? Kennismaken met de werking van andere bedrijven? Dat is het principe van onze Te gast bij. Op donderdag 6 oktober worden we ontvangen bij DL Chemicals.

DL Chemicals biedt een volledig gamma van siliconen, MS-polymeren en hybride kitten, acrylaatkitten, PU-kitten, PU-schuimen, lijmen… aan. Zij beschikken bovendien over een uitgebreid gamma nevenproducten en zijn de ideale partner voor het ontwikkelen en produceren van huismerken op maat van de klant. Bij DL Chemicals worden enkel producten van een hoog en constant kwaliteitsniveau geproduceerd, waardoor ze ondertussen een schitterende knowhow opbouwden. In hun uitstekend ingericht onderzoeks- en ontwikkelingslabo worden producten dagelijks getest en onderzocht en aan de hand van de recentste technologieën worden nieuwe producten ontwikkeld.

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangst en verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 12.15 uur: Presentatie DL Chemicals
  • 12.50 uur: Start rondleiding
  • 13.30 uur: Netwerking
  • 14.30 uur: Voorzien einde

Voor meer info kan je contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Contactpersoon

Adres

DL Chemicals
Roterijstraat 201/203
8793 Waregem

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdig annuleren zal een fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag