Skip to main content

Te gast bij Claerhout Aluminium

Op donderdag 9 december zijn we met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen te gast bij Claerhout Aluminium in Harelbeke, waar we een unieke rondleiding krijgen door het bedrijf.

Claerhout Aluminium is gespecialiseerd in de verwerking en toelevering van aluminium muurafdekplaten, plooiwerk en dakranden aan de professionele plat-dak-industrie. Ze willen uitblinken in hun vak: gebouwen waterdicht maken met aluminium muurafdekplaten en dakranden. Bij Claerhout Aluminium dragen ze de kwaliteit van hun afgeleverde producten hoog in het vaandel en zijn ze ervan overtuigd dat dit onlosmakelijk verbonden is met de orde en netheid van hun dagelijks werk en een aangename, gestructureerde werkomgeving voor hun team.

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangst
  • 12.30 uur: Verwelkoming door Voka
  • 12.35 uur: Presentatie bedrijf
  • 13.00 uur: Rondleiding doorheen het bedrijf
  • 14.00 uur: Netwerking
  • 14.30 uur: Voorzien einde

Inschrijven kan hier. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Contactpersoon

Adres

Claerhout Aluminium
Blokkestraat 2
8530 Harelbeke

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event via mail naar Shirley Seynaeve. Bij laattijdige annulatie of een no show, zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group