Skip to main content

Te gast bij Cadcamatic

Het bedrijfsgebouw van een naburige onderneming eens van binnenuit bewonderen? Het productieproces van West-Vlaamse topproducten ontdekken? Kennismaken met de werking van andere bedrijven? Dat is het principe van onze Te gast bij. Cadcamatic gooit voor ons zijn deuren open op dinsdag 15 november.

Cadcamatic is een dynamische onderneming met een sterke expertise in tailor-made mechatronica. Precisie is een kernwoord in de typering van het bedrijf. Als matrijzenbouwer en producent van precisie-onderdelen wordt er tot op de nanometer nauwkeurig gewerkt. Deze zin voor ultieme perfectie reflecteert zich ook in hun activiteiten als machinebouwer en expert in hightech mechatronica. Naast hun deskundig multidisciplinair team beschikken ze over een uitgebreid hoogtechnologisch machinepark om de concepten na de engineeringfase om te zetten in duurzame realisaties met een uitmuntende kwaliteit.

Programma

  • 18.00 uur: Ontvangst en verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 18.15 uur: Presentatie bedrijf
  • 18.50 uur: Start rondleiding
  • 20.00 uur: Netwerking
  • 21.30 uur: Voorzien einde

Voor meer info kan je contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Contactpersoon

Adres

Cadcamatic
Ringaertstraat 5
8820 Torhout

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdig annuleren zal een fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag