Skip to main content
Map

Te gast bij Arlu

Op vrijdag 28 april opent Arlu voor ons zijn deuren. Arlu is dé referentie in deuroplossingen en produceert de gekende merknamen argenta® (interieur) en rob® (exterieur). We zijn er te gast in hun gloednieuw gebouw langs de E403. 

Opening doors. Dat is Arlu. In 2021 brachten Argent Alu en Louage & Wisselinck de merknamen argenta (binnenoplossingen) en ROB (buitenoplossingen) definitief onder in de nieuwe koepelfirma ‘ARLU’. Het bedrijf zet volop in op de toekomst en dat mag ook blijken uit hun nieuwe state-of-the-artproductiesite van 22.000 vierkante meter langs de E403 tussen Kortrijk en Brugge. Het is het nieuwe ARLU ‘epicentrum’ voor alles wat met het openen van deuren te maken heeft.

Tijdens dit bedrijfsbezoek krijg je een unieke blik achter de schermen en nemen we je mee in het ontwerp en de productie van – soms onzichtbaar – innovatief deurbeslag. Je zal meer te weten komen over de uiterst moderne productiesite en hoe cruciaal technologie is om te kunnen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en uitdagende klantenverwachtingen.

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangt door Voka West-Vlaanderen
  • 12.15 uur: Korte bedrijfsvoorstelling
  • 12.30 uur: Bedrijfsbezoek
  • 13.15 uur: Netwerkmoment met een hapje en een drankje
  • 14.00 uur: Voorzien einde

Voor meer info over dit gastbezoek kan je terecht bij Mathijs Van Loo.

Contactpersoon

Mathijs Van Loo

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Arlu
Ter Vlucht 2
8850 Ardooie

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement en enkel via mail aan Mathijs Van Loo. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag