Skip to main content
Map

Te gast bij Alstom

Op dinsdag 3 oktober zijn we Te gast bij Alstom in Brugge. Alstom is de leidende leverancier van treinen, signalisatie en treindiensten, met twee kenniscentra in Charleroi en een grote productievestiging in Brugge. We krijgen er een blik achter de schermen van dit unieke bedrijf dat met zijn innovatieve oplossingen bijdraagt tot een moderne en duurzame mobiliteit.

De site in Brugge bestaat onder andere uit een belangrijke assemblage- en testlocatie van treinen, zoals de M7 regionale treinen voor de NMBS. Er worden ook verschillende onderhoudscontracten uitgevoerd (trams, locomotieven, seingevingsapparatuur) met verschillende diensten, zoals reparatie van onderdelen, modernisering, ontwikkelingswerkzaamheden, technische ondersteuning, gereedschappen en testbanken.

In 2020, 2021 en 2022 ontving Alstom het certificaat 'Top Employer', waarmee het bedrijf aantoont dat het de beste hr-praktijken hanteert volgens de internationale normen.

Programma

  • 18.45 uur: Ontvangst
  • 19.00 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 19.10 uur: Bedrijfsvoorstelling gevolgd door bedrijfsbezoek
  • 20.30 uur: Afsluitend netwerkmoment met hapje en drankje
  • 21.30 uur: Voorzien einde

Wil je dit toonaangevende bedrijf graag eens van binnenuit ontdekken? Schrijf je dan snel in voor dit unieke gastbezoek. Voor meer info over deze Te gast bij kan je contact opnemen met Cathy Verstraete.

Contactpersoon

Cathy Verstraete

Member Services/Relatiebeheer

Adres

Alstom Transportation Belgium nv
Vaartdijkstraat 5
8200 Brugge

Wanneer

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Maximum 2 inschrijvingen per bedrijf.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 2 werkdagen voor het evenement enkel via mail aan Cathy Verstraete. Bij niet of laattijdige annulatie wordt een no show fee van 30 euro aangerekend.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag