Skip to main content
oogtalentenmarkt

Talentenmarkt - Welt

Waar talenten, bedrijven en HR-partners elkaar ontmoeten

Gemotiveerde werkzoekenden, bedrijven én arbeidsbemiddelingspartners: het zijn de genodigden op de Talentenmarkt van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen en Thomas More op donderdagnamiddag 7 december.  Wil je als bedrijf of arbeidsbemiddelaar de onderlinge samenwerking verhogen, zodat jullie samen de instroom van kwalitatieve medewerkers kunnen bestendigen? Op dit jobevent 2.0 gaat het om meer dan alleen een ontmoeting tussen vraag en aanbod. Verwacht je aan interactieve workshops, een boeiende keynote, netwerking én leer anders kijken naar talent. Stip de talentenmarkt aan in jouw agenda en leg de fundamenten voor een vlot aanwervings- en personeelsbeleid in de toekomst!

oogtalentenmarktwelt
De Talentenmarkt op donderdagnamiddag 7 december bij Thomas More in Mechelen, past binnen Voka’s Welt-traject. Dat tracht de roep bij onze Vlaamse bedrijven om geschikte werkkrachten te beantwoorden door werkzoekenden werkervarings- en leertrajecten in die bedrijven aan te bieden.

 


Anders dan de klassieke jobbeurs, is het concept van de Talentenmarkt vooral gebaseerd op het anders kijken naar talent. Na de ontvangst en verwelkoming vanaf 13.30 u. hebben de aanwezigen tussen 14.30 u. en 16.30 u. de kans om acht uiteenlopende workshops in het teken van het ontdekken, ontwikkelen en aanwerven van talent te volgen. Vervolgens is het om 17.30 u. de beurt aan Lucien De Boeck van KBC Group. In een interessante keynote speech deelt die zijn ervaringen als Digital Transformation Lead in het begeleiden van medewerkers in de snel evoluerende digitale wereld, voornamelijk dan vanuit de HR-dienstverlening. Want een werknemer die zich goed voelt, draagt bij tot een uitmuntende klantenervaring waarnaar elk bedrijf streeft.

.

PROGRAMMA

13.30 - 14.00 u.: Ontvangst bij Thomas More Mechelen - Campus Kruidtuin
14.00 - 14.30 u.: Verwelkoming door Vicky Van Wesemael, Welt-coördinator bij Voka - KvK Mechelen
14.30 - 16.30 u.: Doe mee aan 2 van onze 8 workshops
17.30 - 18.30 u.: Keynote door Lucien De Boeck, KBC Group
19.00 - 19.30 u.: Dankwoord
Vanaf 19.30 u.:   Start receptie

 

Het overzicht van de workshops:

 

weltprogramma

 

Adres

Thomas More - campus Kruidtuin
Lange Ridderstraat 44
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden / niet-leden: gratis

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel schriftelijk of elektronisch. Uiteraard hebben we begrip voor onvoorziene omstandigheden en stellen daarom voor dat je desgevallend een collega stuurt die jouw plaats inneemt. De Kamer behoudt het recht de spreker te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Tijdens dit event worden mogelijk foto's gemaakt. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen foto's waarop je bent afgebeeld, vrij en kosteloos kan aanwenden voor commercieel gebruik.

VZW - BOL.COM
VZW - IMU FIT
banner AC S Accountants april
Proximus
banner VanRoey mei
Entre Deux Cotes
Banner people coach april-mei
Feestverhuur Van Rompaey
Banner Hendrickx mei
Banner Allindus