Skip to main content
Map

Succesvol netwerken: online én offline

  • Online

Het spel netwerken is niet veranderd, maar de spelregels hebben een ware metamorfose ondergaan. Wil je met succes en volgens de etiquette online én offline netwerken en meer uit je netwerkinspanningen halen? Dan is deze onlineopleiding van 25 mei 2021 echt iets voor jou!  
 

Snel veranderende tijden vragen om nieuwe methoden, nieuwe denkwijzen, nieuw gedrag …
Netwerken is van alle tijden. Vroeger gebeurde het via mond-tot-mondreclame of het ‘ons kent ons’-principe. Vandaag omvat het linken, online netwerken, offline netwerken, pitchen, Zoomen en zoveel meer. En als de spelregels veranderen, moeten ook de spelers zich aanpassen. 

In deze onlineopleiding ontdek je de geheimen van succesvol online en offline netwerken in een veranderde realiteit. Je wordt ingewijd in de (net)etiquette van netwerken en krijgt talrijke tips aangereikt waarmee je je gezwind op het nieuwe netwerkspeelveld begeeft.

 

Programma

In deze onlineopleiding zoomen we in op vragen zoals:   

  • Etiquette, is dat nog van deze tijd? 
  • Wat is networking etiquette precies?
  • Hoe gedraag ik me op socialmediakanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter? 
  • Wat zijn de do's-and-don'ts van Zoom-meetings?
  • Wat is écht van belang bij een pitch?
     
Doelgroep

Deze workshop is gericht op iedereen die zijn netwerkskills wil aanscherpen in deze snel veranderende tijden.

Docent

Véronique De Prycker, The House of leadership

Véronique heeft meer dan 26 jaar internationale ervaring en werkte als financieel manager bij Deloitte en Dredging International (DEME). Ze was de vertrouweling van meer dan 200 CEO's en heeft meer dan 300 bedrijven en organisaties in vele verschillende sectoren begeleid. Het is o.a. die expertise die haar, samen met haar specialisaties in het buitenland m.b.t. leiderschap, marketing, digitalisering, ... een uniek en visionair inzicht geeft in wat vandaag effectief werkt in het bedrijfsleven.

Vandaag is Véronique actief in de Benelux als onafhankelijke LinkedIn-expert. Ze maakt deel uit van de selecte club van LinkedIn-ambassadeurs die CEO van LinkedIn Benelux Marcel Molenaar opstartte. Recent werd ze in dat kader zelfs tot nummer 1-expert in de Benelux uitgeroepen.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 135,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 165,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.