Skip to main content

Studie-en netwerkmissie Egypte

Haak jouw bedrijf aan op de economische draaischijf van het Midden-Oosten

Bij Egypte denk jij vooral aan het vroegere land van de farao’s, het broeierige Caïro, zijn majestueuze piramides en de Nijldelta? Think again! Gelegen op een van de belangrijkste handelsroutes tussen Azië, Europa en Afrika, is het land met 100 miljoen inwoners dé economische draaischijf van het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Ontdek economische trends tijdens deze exclusieve studie- en netwerkmissie. Onder leiding van Lydia Peeters, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, en voorzitter Jo De Backer bezoek je Caïro en de Nieuwe Administratieve Hoofdstad.

WAT MAAKT DEZE MISSIE SPECIAAL?

  • Je volgt een sterk inhoudelijk programma in samenwerking met Flanders Investment and Trade en collega-organisaties. Je krijgt kwaliteitsvolle executive briefings rond onder andere groene economie en jobcreatie. Je bezoekt lokale projecten van topbedrijven zoals DEME en Besix, bijvoorbeeld het nieuwe Groot Egyptisch Museum.
  • Beleef de Nieuwe Administratieve Hoofdstad, op zo’n 50 kilometer van Caïro. Deze splinternieuwe stad heeft onder andere de hoogste toren van Afrika en is het nieuwe Dubai.
  • Krijg uit eerste hand feedback over de politieke en economische context van toppolitici, lokale bedrijfsleiders en Belgische ondernemers ter plekke. De Egyptische aandacht voor urbanisatie, e-commerce, logistiek en de ambitie om de start-up hub van Afrika te worden biedt ook Vlaamse bedrijven tal van opportuniteiten.
  • Je kan maximaal netwerken met collega-ondernemers en lokale topcontacten, onder andere tijdens een receptie in de residentie van de Belgisch ambassadeur.

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen

Contactpersoon

Dirk Bulteel

Directeur Belangenbehartiging

Wanneer

Prijs

Exclusief voor leden.
Op basis van een eenpersoonskamer betaal je als Voka-lid voor het totaalpakket 4.750 euro (excl. btw). Bij het delen van de kamer betaalt de tweede persoon 4.550 euro (excl. btw).

Het supplement voor businessclass bedraagt 1.500 euro (excl. btw). Deze prijs geldt voor de eerste 10 personen.

Inbegrepen zijn:

  • Internationale vluchten met Lufthansa in economy class, lokale transfers per bus
  • Vijf overnachtingen in 5 sterrenhotel Fairmont Nile City Hotel aan de Nijl. Dit hotel met elegante art deco inrichting biedt een spectaculair uitzicht op Caïro en de Nijl.
  • Ontbijt, lunches en diners/recepties waar vermeld en een uitgebreid economisch programma.

*Niet inbegrepen zijn persoonlijke uitgaven. Dit is een vaste pakketprijs, ongeacht je afzonderlijke delen van het programma wilt volgen.

Optioneel
Wil je nog dieper kennis maken met Egypte en de economische dynamiek ervaren? Van 2 tot 4 december kan je Caïro nog verder ontdekken. Voor dit aanvullend programma betaal je 1.850 euro. Meer info hierover volgt later.

Voorwaarden

Inschrijven kan tot 15 oktober via www.internationalemissie-kvkaw.be
Daarna zijn de vluchtmogelijkheden en prijzen niet meer gegarandeerd.

Het aantal plaatsen is beperkt volgens het principe first come first served. Afwijkende schema’s kunnen enkel aangevraagd worden via het reisagentschap BCD-Travel.

Annuleren is niet mogelijk, je kan wel een vervanger aanduiden tot 1 november.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan