Skip to main content
Snelle groei

Strategisch denken & communiceren voor snelle groeiers

Breng strategie in actie en communiceer die efficiënt naar uw medewerkers!

Heeft uw snelgroeiend bedrijf ook heel wat strategische uitdagingen? Vindt u het ook moeilijk om daarvoor concrete oplossingen te vinden en die vervolgens te communiceren naar uw medewerkers? Vaak krijgen CEO’s en leidinggevenden het gevoel dat ze (nog) strategischer moeten zijn.

 

Tijdens deze drie workshops bieden we CEO’s, leidinggevenden en medewerkers van snelgroeiende bedrijven heel wat tools, inzichten en praktische tips voor het uitwerken van een duidelijke bedrijfsstrategie en een heldere communicatie daarvan naar medewerkers en derden.

 

INHOUD

 

Sessie 1 - Strategic Thinking by Doing

 

Tijdens deze workshop werkt u samen met andere deelnemers aan verschillende cases, krijgt u een toolbox om strategie in actie te brengen en leert u om strategie binnen verschillende dimensies tastbaar te maken voor medewerkers. Na deze workshop hebt u een selectieve set van strategietools in de vingers om meteen in uw projecten te gebruiken. Bovendien hebt u zich een framework eigen gemaakt om strategisch te blijven kijken, terwijl er tegelijk volop actie is.

 

Sessie 2 - The Problem Solving Lab

 

Wordt u binnen uw businessomgeving geacht problemen te (helpen) managen? Ongeacht of het dan gaat om haperende processen, peoplemanagement, productissues, …? Tijdens deze workshop wordt er gewerkt aan strategische probleemoplossing in lijn met de bedrijfsstrategie. Aan de hand van cases krijgt u een concreet beeld van hoe u oplossingen kunt implementeren die uw bedrijf vooruithelpen.

 

Sessie 3 - Seven Secrets of Storytelling

 

Wilt u uw mensen meenemen in de nieuwe en/of veranderende bedrijfsstrategie? In deze workshop wordt u ondergedompeld in een nieuwe manier van het communiceren van uw strategie en het delen ervan met externen.

 

DOELGROEP

 

Dit kortlopende traject focust zich op snelgroeiende bedrijven met minimaal 10 voltijdse werknemers (FTE’s). Deze snelgroeiende bedrijven mogen deelnemen via hun CEO’s, leidinggevenden en medewerkers.

 

SPREKER

Beanmachine

 

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGEN

 

Er kunnen meerdere personen per bedrijf deelnemen. Om dit kortlopend traject zo interactief mogelijk te houden, wordt het aantal deelnemers beperkt.

 

Meer info? Contacteer robin.mees@voka.be.

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: 550 EUR (excl. 21 % btw)
Niet-leden: 715 EUR (excl. 21 % btw)

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 26 februari 2020. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner