Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Strategie en organisatie voor sterke bedrijfsresultaten

Wanneer zette jij de laatste keer je bedrijf in de steigers? Regelmatig je dagelijkse organisatie toetsen aan je strategie, missie en visie is cruciaal voor je bedrijfsresultaten. Maak je daar te weinig tijd voor? In vier halve dagen zet deze opleiding je op weg.

Resultaten? Die zijn de som van denken en doen, van strategie en organisatie. Als zaakvoerder of manager weet je als geen ander hoe je organisatie er op papier uitziet. Maar liggen je activiteiten nog in lijn met de strategische doelstellingen? Vertaalt je missie of je visie zich nog in wat je doet? En zijn je organisatiestructuur en strategie daarvoor voldoende op elkaar afgestemd?

Je onderneming in de steigers zetten met zo’n strategische oefening kost tijd, en daar ontbreekt het je vaak aan. Met deze opleiding leggen we een roadmap voor je klaar. In 4 sessies maak je een concreet plan op maat van je eigen bedrijf of team. Jan Goossen en Jasper Savelkoel, partners-zaakvoerders bij Company Competence, begeleiden deze opleiding. 
 

Sessie 1: Bedrijfsidentiteit en cultuur

15 april, van 9.30 uur tot 12.30 uur

Culture eats strategy for breakfast, dat is geen verrassing. Tijdens de eerste sessie gaan we aan de slag met je missie, visie en bedrijfswaarden. We vertalen ze naar een sterke organisatorische uitvoering. 

Sessie 2: Strategie

22 april, van 9.30 uur tot 12.30 uur

Wat is jouw unieke waardepropositie? Wat onderscheidt jou als bedrijf van je concurrenten en andere ondernemingen? Daaraan matchen we een passend operationeel model. 

Sessie 3: Organisatiestructuur

29 april, van 9.30 uur tot 12.30 uur

It takes two to tango: een strategie komt pas tot uiting in een goede organisatiestructuur. Hoe bepaal je welke competenties nodig zijn op welke plek om je doelstellingen te realiseren? 

Sessie 4: Workshop

6 mei, van 9.30 uur tot 12.30 uur

Alle verworven inzichten en kennis verweven we nu tot een geheel voor jouw specifieke onderneming. 

Voor wie?

Zaakvoerders, aandeelhouders, C-level en management, … en iedereen die goesting heeft om aan de slag te gaan met de eigen missie, visie, strategie en organisatie om zichzelf, het team of onderneming sterker te maken.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Chloe Verlinden

Coördinator opleidingen en lerende netwerken

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€550 (excl.btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 8 april 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
De kmo-portefeuille is voor deze opleiding niet van toepassing.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan