Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Sterke klantencontacten via LinkedIn

Leer in deze opleiding hoe je op een tijdsefficiënte manier je contacten kan onderhouden en je relaties kan versterken via LinkedIn. 

LinkedIn telt als platform ondertussen wereldwijd 850 miljoen leden waarvan 4 miljoen Belgische leden. Wat in 2003 begon als een bescheiden platform voor matchmaking in HR is uitgegroeid tot een volwaardige tool voor jouw sales, marketing en hr-taken. Daarnaast is LinkedIn het uitgelezen platform om jouw contacten te onderhouden. We leren jou in deze opleiding hoe je op een tijdsefficiënte manier je contacten kan onderhouden en je relaties kan versterken. 

Programma

  • Hoe online een kwalitatief netwerk uitbouwen? 
  • Hoe gebruik ik de zoekfilters van LinkedIn?
  • Hoe online netwerken?
  • Je netwerk onderhouden in 15 minuten per dag 
  • Hands on workshop: boost jouw netwerk

LinkedIn Expert Tom Baeten:

Tom Baeten kent LinkedIn door en door en helpt jou om dit interessant digitaal platform succesvol in te zetten voor jouw business. Hij doet dat op een zeer praktische, enthousiaste manier waardoor je meteen zin hebt om er zelf mee aan de slag te gaan. 

LinkedIn Expert Tom Baeten:

Wat Karolien Van Quickelberge van Zingametal over de opleidingen van Tom Baeten zegt:

Als account manager blijf ik graag over uiteenlopende zaken op de hoogte. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we met zijn allen levenslang moeten bijleren om mee te blijven in onze snel veranderende maatschappij. Daarom neem ik graag deel aan de opleidingen van Voka. Laatst kreeg ik veel tips & tricks van Tom Baeten, een echte expert in LinkedIn. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk om zelf ook met LinkedIn aan de slag te gaan. 

Wat Karolien Van Quickelberge van Zingametal over de opleidingen van Tom Baeten zegt:

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Vaart
Werf 8
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille