Skip to main content
Stamgasten 2019: Young Voka Metropolitan

Stamgasten 2019: Young Voka Metropolitan

Op 24 april vindt er weer een nieuwe editie van Stamgasten plaats op verschillende locaties in Vlaanderen. Ook Young Voka Metropolitan doet dit jaar mee!

Invloedrijke sprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan. Waarom zou je ze niet gewoon kunnen ontmoeten op café? Wel, daar zorgt Jong Voka voor! Onze stamgasten brengen hun verhaal en staan open voor al jouw vragen in een informele setting. 

Op één locatie brengen we voor jou twee politici en twee ondernemers samen. Thema's die onder andere ter sprake zullen komen zijn de concrete maatregelen die van de volgende regering verwacht worden om ondernemerschap te ondersteunen of de klimaatacties die ondernemers en overheid kunnen of zouden moeten nemen voor de toekomst.

Sprekers

Politici

Ondernemers

  • Toon Vanagt (onder andere data.be) - start-up mentor, pleit voor open data
  • Isabel Coppens en Anke De Boeck (Cîme) - Cîme viel vorig jaar nog in de prijzen dankzij duurzame en innovatieve aanpak

 

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in!

Stamgasten 2019

 

Adres

Café Velvet
Brandhoutkaai 27
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden
Niet-leden: € 30 
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via de oranje inschrijfknop.

BMW Brussels
ING
Logo Mensura
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering