Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Spring into '22 - Voka Lentereceptie 29 maart

In het begin van het nieuwe jaar organiseren we naar goede gewoonte onze Voka Nieuwjaarsreceptie om elkaar geluk te wensen. Dit jaar hebben we deze receptie even moeten uitstellen, maar uitstel is geen afstel! In tegendeel... 

We heffen samen het glas voor alle ondernemers die het voorbije jaar zijn blijven doorgaan en ook in 2022 hun ambities willen waarmaken. Welkom op Spring into '22, de Voka Lentereceptie in West-Side & Kanal+

De insteek

Verbind en netwerk met andere Voka-leden en duik in de inspirerende verhalen van andere ondernemers, vergezeld van feestelijke drankjes en culinaire versnaperingen. Spring, misschien wat later dan normaal, samen met ons het nieuwe ondernemersjaar in. Een jaar waarop Voka Vlaams-Brabant blijft inzetten op het versterken van onze leden, het verdedigen van hun belangen en zorgt voor verbinden tijdens waardevolle netwerkmomenten met ondernemers en beleidsmakers. Vanuit deze insteek kijken we vooruit en gaan we samen ondernemen om samen te groeien en bloeien.

Programma

  • 18u00: Ontvangst 
  • 18u30: Verwelkoming door Gedelegeerd Bestuurder Voka KvK Vlaams-Brabant Kris Claes
  • 19u00: Opening buffetten & netwerking 
  • 23u00: Voorziene einde 

Doelgroep

Dit event is er voor de ervaren ondernemer, de net gestarte ondernemer, maar ook alsook voor de dromende ondernemer die nog net niet de sprong naar ondernemerschap heeft durven nemen.

Spring into '22 - Voka Lenterecepties

Maak kennis met andere ondernemers tijdens de Spring into '22 - Voka Lenterecepties in jouw eigen streek op 3 verschillende data:

Dinsdag 22 maart - regio Groot-Leuven en Druivenstreek

Donderdag 24 maart  - regio Hageland

Dinsdag 29 maart - regio West-Side en Kanal+

Ontdek ze alle 3

Met dank aan

logos

 

Contactpersoon

Eric De Pessemier

Adviseur Belangenbehartiging regio Groot-Leuven - C-Valley, Deskundige Ruimtelijke Ordening, Community Vastgoed

Adres

Tripl
Kattestraat 29 bus 0201
1785 Merchtem

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: € 70
  • Niet-leden: € 140

Excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus