Skip to main content
Map

Spring into '22 - Voka Lentereceptie 24 maart

In het begin van het nieuwe jaar organiseren we naar goede gewoonte onze Voka Nieuwjaarsreceptie om elkaar geluk te wensen. Dit jaar hebben we deze receptie even moeten uitstellen, maar uitstel is geen afstel! In tegendeel... 

We heffen samen het glas voor alle ondernemers die het voorbije jaar zijn blijven doorgaan en ook in 2022 hun ambities willen waarmaken. Welkom op Spring into '22, de Voka Lentereceptie in het Hageland. 

De insteek

Verbind en netwerk met andere Voka-leden en duik in de inspirerende verhalen van andere ondernemers, vergezeld van feestelijke drankjes en culinaire versnaperingen van toprestaurants Melchior en Fidalgo. Spring, misschien wat later dan normaal, samen met ons het nieuwe ondernemersjaar in. Een jaar waarop Voka Vlaams-Brabant blijft inzetten op het versterken van onze leden, het verdedigen van hun belangen en zorgt voor verbinden tijdens waardevolle netwerkmomenten met ondernemers en beleidsmakers. Vanuit deze insteek kijken we vooruit en gaan we samen ondernemen om samen te groeien en bloeien.

Programma

 • 18u00: Ontvangst 
 • 18u30:
  • Verwelkoming door Gedelegeerd Bestuurder Voka KvK Vlaams-Brabant Kris Claes en Regiovoorzitter Voka regio Zuid-Hageland Walter Kestens
  • Debat tussen burgemeesters uit de regio Zuid-Hageland
  • Keynote van Frank Beckx, directeur van het Kennis- en Lobbycentrum van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen
  • Uitreiking van de 'Zuid-Hagelandse Onderneming van het jaar' door de Voorzitter van Voka KvK-Vlaams Brabant Danielle Vanwesenbeeck
 • 20u00: Opening buffetten & netwerking 
 • 23u00: Voorziene einde 

Doelgroep

Dit event is er voor de ervaren ondernemer, de net gestarte ondernemer, maar ook alsook voor de dromende ondernemer die nog net niet de sprong naar ondernemerschap heeft durven nemen.

Spring into '22 - Voka Lenterecepties

Maak kennis met andere ondernemers tijdens de Spring into '22 - Voka Lentereceptie in jouw eigen streek op 3 verschillende data:

Dinsdag 22 maart - regio Groot-Leuven en Druivenstreek

Donderdag 24 maart  - regio Hageland

Dinsdag 29 maart - regio West-Side en Kanal+

Ontdek ze alle 3

Met dank aan

logo's

logos

 

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Adviseur Belangenbehartiging Hageland

Adres

Mercedes-Benz Claes & Zonen
Esperantolaan 16
3300 Tienen

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: € 70
 • Niet-leden: € 140

Excl. btw

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus