Skip to main content
Voka Infosessie

Social Media Marketing in een notendop

 • Online

Tijdens dit gratis webinar krijg je een handige update over het huidige socialemedialandschap en hoe jouw onderneming er ook online mee kan scoren. 

Instagram, Twitter, Facebook, YouTube, ... Het zijn applicaties met een hoge amusementswaarde. Daarom gebruiken de meesten ze uitsluitend voor ontspannende doeleinden en niet binnen een professionele context. Toch kan je als bedrijf hier ook munt uit slaan door ze in te inschakelen als een efficiënte marketing- en communicatietool. Tijdens dit gratis webinar krijg je een praktische overzicht van de mogelijkheden en ontdek je hoe sociale media jouw bedrijf helpen naar een hogere omzet en een groter bereik. 

Wat mag je verwachten?

Tijdens dit webinar krijg je een overzicht van het socialemedialandschap in 2022, onder meer aan de hand van volgende vragen:

 • Welke zijn de belangrijkste socialemediakanalen voor ondernemers?
 • Wie zijn de nieuwe 'spelers' en moeten we daar rekening mee houden?
 • Wat zijn de de 4 kritieke vergissingen die ondernemers vaak maken op sociale media?
 • Wat is de 'social media succes cyclus'?
 • Hoe resultaten meten op sociale media?
   

Programma

 • 11u00 tot 11u05 - Introductie
 • 11u05 tot 11u50 - Overzicht van het social media landschap in 2022
 • 11u50 tot 12u00 - Q&A + afsluiter
   

Spreker

Joeri Billast

Joeri Billast is social media strategist met een duidelijke missie: bedrijven laten groeien via sociale media. De afgelopen 20 jaar werkte hij voor verschillende organisaties en richtte hij BC Square op. Ondanks het succes verkocht hij in 2013 zijn bedrijf om een nieuwe weg in te slaan. Vandaag leidt hij het digital marketing agency Efficado en adviseert hij ondernemers en organisaties over hoe ze sociale media kunnen gebruiken om hun omzet te verhogen en een trouwe klantenbasis op te bouwen.

 

Vlaio

 

 

Contactpersoon

Ulrich Petré

Adviseur Digitalisatie en Innovatie

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus